Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρία λεπτά ήταν αρκετά για την Εθνική (βίντεο)


Ένα εκρηκτικό τρίλεπτο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου ήταν αρκετό για να ξεκινήσει η Εθνική Ομάδα με το «δεξί» τις υποχρεώσεις της στα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας, απέναντι στο Γιβραλτάρ.

Η ομάδα του Μίκαελ Σκίμπε στο πρώτο επίσημο παιχνίδι με τον Γερμανό στον πάγκο, επιβλήθηκε με 4-1 εκτός έδρας και έκανε έτσι το πρώτο βήμα στον μαραθώνιο που θα διαρκέσει μέχρι και το φθινόπωρο του 2017, για ένα εισιτήριο στην κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση.

Η Εθνική άνοιξε το σκορ με τον Μήτρογλου στο 10’, ωστόσο οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Γουόκερ στο 26’. Το αυτογκόλ του Γουάισμαν στο 44’ έβαλε και πάλι μπροστά την ομάδα μας, ενώ η νίκη «κλείδωσε» τελικά στο επόμενο τρίλεπτο, με τα γκολ των Φορτούνη στο 45’ και Τοροσίδη στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους.

ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ (Τζεφ Γουντ): Πέρες, Γουάισμαν, Ρόι Τσιπολίνα, Ράιαν Κασκιάρο, Τζόσεφ Τσιπολίνα, Γκαρσία, Γουόκερ, Μπόζιο (71'Κάιλ Κασκιάρο), Ερνάντες, Κουμπς (84'Γιόμε), Λι Κασκιάρο.

ΕΛΛΑΔΑ (Μίχαελ Σκίμπε): Καρνέζης, Τοροσίδης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Τζαβέλλας, Σάμαρης, Μανιάτης (71'Τζιόλης), Μάνταλος (62'Γιαννιώτας), Φορτούνης, Μπακασέτας, Μήτρογλου (72'Βέλλιος).

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.