Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Καθαρά και δίκαια κέρδισε η ΑΕΚ Καρυώτισσας τον ΑΡΗ Παλαιφύτου


Με το ευρύ 5-0 σκορ επιβλήθηκε η ΑΕΚ Καρυώτυσσας του ΑΡΗ Παλαιφύτου. Οι γηπεδούχοι μπήκαν ορεξάτοι και φουριόζοι στον αγωνιστικό χώρο καθώς μόλις στο 6ο λεπτό ο δράστης Σπύρος Γεωργιάδης άνοιξε το σκορ κάνοντας ωραίο πάρσιμο της μπάλας αλλά και τελείωμα στη δεξιά γωνία της εστίας του Προύμα. 

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν με 2-3 ευκαιρίες εν τέλει όμως χωρίς αποτέλεσμα. Λίγα λεπτά αργότερα πλήρωσαν την αστοχία τους διότι ο σκόρερ του πρώτου τέρματος έβαλε αν και νωρίς ταφόπλακα στις όποιες ελπίδες είχαν για ισοφάριση σημειώνοντας το 2ο του γκολ με όμορφη σκαστή κεφαλιά στο 21ο λεπτό. 

Παράλληλα με τη συμπλήρωση του ημιώρου οι γηπεδούχοι πέτυχαν άλλο ένα τέρμα αυτή τη φορά έστειλε τη μπάλα στο πλεκτό  ο Γεωργιάδης Αλέξης και από εκεί και πέρα μέχρι το τέλος του ημιχρόνου ο ρυθμός των γηπεδούχων έπεσε δείγμα της χαλαρότητας τους η οποία ήταν ορατή, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στο Παλαίφυτο να πάρει χώρους να δημιουργήσει φάσεις τις οποίες έφτιαξε αλλά δεν κατάφερε να γίνει ιδιαίτερα επικίνδυνο και απειλητικό. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η γηπεδούχος ομάδα διέπραξαν και πάλι καλό ξεκίνημα καθώς ο Δημήτρης Λιτοβολής  στο 55ο λεπτό με το κεφάλι από το ύψος της μικρής περιοχής νίκησε τον γκολκίπερ του Παλαίφυτου γράφοντας το 4-0.

Το Παλαίφυτο 5 λεπτά αργότερα  απάντησε με 2 σουτ ενώ στο 75΄ μετά απ εξαιρετική κομπίνα των παικτών της Καρυώτισσας που προήλθε από εκτέλεση φάουλ  κερδήθηκε το πέναλτι, ο Πέτρος Σεραίδης έδωσε την σκυτάλη στον Γεωργιάδη Αλέξη, ο δεύτερος εκτέλεσε εύστοχα για να κάνει το 5-0 το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Εξαιρετικο το διαιτητικό τρίο  των Τριανταφυλλίδη Πέρδικα Σιώνη.

Αλέξανδρος Ποιμενίδης

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Βαβουλαααααααααααααααααααααα κολητικη ταινια βαβουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΣΥ ΚΕ ΠΟΙΜΕΝΙΔΗ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ Η ΔΙΑΤΗΣΙΑ ΗΤΑΝ 0-100

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.