Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πανέτοιμος ο Αλμωπός


Πανέτοιμος για το πρώτο του παιχνίδι σε εθνικές κατηγορίες μετά από 8 χρόνια ο Αλμωπός που την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου, υποδέχεται τον ΑΟ Καρδίας και καλεί τον φίλαθλο κόσμο της Αλμωπίας στο γήπεδο να συμπαρασταθεί στην ομάδα και να δώσει τη δική του ώθηση για τη νίκη.

Προβλήματα δεν υπάρχουν, πλην του τιμωρημένου από πέρυσι (μπαράζ ανόδου με Στρατώνι) Γιώργου Ελευθεριάδη. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες και το τεχνικό τιμ (Γιώργος Τυριακίδης, Γιάννης Κανωτίδης, Σάκης Καραμπάσης) δηλώνουν ότι θα καταθέσουν την ψυχή τους για τους 3 βαθμούς.

Το Σάββατο 11 πμ θα τελεστεί αγιασμός όλων των τμημάτων του Αλμωπού ενώ την ίδια μέρα στις 5 μμ στο γήπεδο των Τσάκων η ομάδα (τεχνικό τιμ Θωμάς Νάτσκος – Αποστόλης Κώνστας) που θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Β Κατηγορίας αντιμετωπίζει για τη διοργάνωση του κυπέλλου του Ηρακλή Γαρεφίου και θέλει να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στο θεσμό!
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.