Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παραμένει το Αστυνομικό Τμήμα Κρύας Βρύσης!


Το σχέδιο για την αναδιάταξη-αναδιοργάνωση των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας παρουσίασαν στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου σήμερα, 22 Σεπτεμβρίου 2016, ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας.

Στη Διεύθυνση Αστυνομίας Πέλλας παραμένει το Αστυνομικό Τμήμα Κρύας Βρύσης

Δείτε ΕΔΩ την αναδιάταξη - αναδιοργάνωση των αστυνομικών υπηρεσιών σε όλη τη Χώρα.

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης για την παραμονή της Αστυνομικής Υπηρεσίας στην Κρύα Βρύση μετά την ανακοίνωση από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για την αναδιάταξη-αναδιοργάνωση των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας. 

Επίσης, μεγάλη ικανοποίηση σκόρπισε στην τοπική κοινωνία και στους κατοίκους της Κρύας Βρύσης η θετική αυτή εξέλιξη η οποία ενδυναμώνει το αίσθημα ασφάλειας στην καθημερινότητα των πολιτών.

Ο κ. Θεοδωρίδης ανέφερε συνοπτικά: 
«Από το 2011 είχαμε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για τις μεγάλες ανάγκες που καλύπτει η Αστυνομική Υπηρεσία στην Κρύα Βρύση, μια περιοχή με πολλές ιδιαιτερότητες. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την εξέλιξη αυτή και για το γεγονός ότι η ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη αποφάσισε λαμβάνοντας υπόψη τα βάσιμα και λογικά επιχειρήματα για την παραμονή της Αστυνομικής Υπηρεσίας στην περιοχή»

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. Πως φαίνεται ο πολιτικός που το μονο που τον ενδιαφέρει ειναι να βγάλει πρώτος ανακοίνωση;Το γεγονός οτι έμεινε το Α.Τ.ξερετε πολυ καλα κύριε οτι οφείλεται αποκλειστικά στις προσπάθειες της κυρίας υπουργού.Οι ανακοινώσεις και τα δελτία τυπου αλλα λόγια να αγαπιόμαστε.Χρηστος Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο λιβανιστήρι πρώτος Χρήστο Κ. , όταν κάτι γίνεται πάντα πολλοί έχουν βάλει χέρι, καλό είναι να μάθεις την ζωή αντί να κρατάς σβησμένα καντήλια. Χρήστος Λ.

      Διαγραφή
  2. Μπράβο σας κ. Τζάκρη. Με συστηματική δουλειά και χωρίς πολλές ανακοινώσεις κάνατε τα "αδύναμα επιχειρήματα" δυνατά και καταφέρατε αυτό που έπρεπε να γίνει για το καλό της περιοχής μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O Σηφάκης πάλι εκτεθειμένος. Βιάστηκε να πανηγυρίσει καθυστερημένα για την Άρνισσα και να αποκηρύξει την Κρύα Βρύση, και να κάνει μάγκισα την Τζάκρη. Φαίνεται ότι αρκείτε στο ρόλο του μανάβη και στα γελοία ευχαριστήρια που εκθέτουν αυτόν, αλλά και αυτόν που τα εκδίδει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τα 3σχολια έχουν την ίδια ip ρε απο κάνα γραφείο βουλευτή τα κάνετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σύντροφοι μην παράγετε περισσότερη γελοιότητα από αυτήν που μπορείτε να καταναλώσετε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.