Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την κατάργηση του Αστυνομικού Τμήματος Κρύας Βρύσης (βίντεο&φωτο)


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην επικείμενη κατάργηση του Αστυνομικού Τμήματος Κρύας Βρύσης, πραγματοποίησαν κάτοικοι της πόλης το πρωί της Κυριακής. 

Οι διαμαρτυρόμενοι συγκεντρώθηκαν μπροστά από το αστυνομικό τμήμα και εξέφρασαν την έντονη ανησυχία τους μπροστά στο ενδεχόμενο να παραμείνει η πόλη τους χωρίς αστυνόμευση. 

Όπως ισχυρίζονται, η περιοχή τους ταλαιπωρείται ήδη από υψηλό δείκτη εγκληματικότητας και σε περίπτωση που καταργηθεί το τμήμα, η κατάσταση θα χειροτερέψει. 

Στη σύντομη ομιλία του ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος μεταξύ άλλων χαρακτήρισε άδικη και λανθασμένη την απόφαση κατάργησης του Αστυνομικού Τμήματος Κρύας Βρύσης. Ανέφερε επίσης ότι δεν θα επιτρέψουμε την άλλοτε κραταιά κωμόπολη να μαραζώσει. Καταλήγοντας άφησε αιχμές λέγοντας ότι δεν μπορεί μια κίνηση να υπονομεύεται από μια άλλη κίνηση (χωρίς να την κατονομάζει), όταν όλοι μαζί διεκδικούμε τότε μόνο μπορούμε να πετύχουμε. 

Δείτε όσα κατέγραψε η κάμερα του karatzova.com που ήταν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας:
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

12 comments:

  1. Κωστίκα πρώτη μούρη είσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χ.Α ψηφίσατε ρε μην μασάτε θα σας προστατέψουν τα τάγματα ασφαλείας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απο που και ως που εγκληματικοτητα στην κ βρυση? Αφου εκει ζει ο αφρος της κοινωνιας. Πολιτιστικα , πολιτισμικα , μορφωτικα ,ανθρωπιστικα , ηθικα , καινολα αυτα που εχουν εντονα ανεπτυγμενα οι λεβεντες της χρυσης αυγης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Σταμκος εχει ηθικη υποχρεωση να βρισκεται στο πλευρο των ευγενων ψηφοφορων του ,της Κρυας Βρυσης ,διοτι χαριν των ακροδεξιων ψηφοφορων της εξελεγη και δευτερη φορα δημαρχος.Το χειροτερο ειναι οτι εξαιτιας των υπερχρεωθηκε κι ο Δημος Γιαννιτσων προσφεροντας ενα καλο αλλοθι,επιχειρημα στον Σταμκο οτι παρελαβε εναν χρεωμενο Δημο ,ετσι δεν μπορει να κανει αλλα εργα λογω οικονομικης δυσπραγιας. Αληθεια το Α.Τ της Κρυας Βρυσης ποιον θα προστατευει απο ποιους?Τον Αραπη κι αν τον πλυνεις το σαπουνι σου χαλας,Αντε ν α γινουν ανεξαρτητως δημος να απαλλαγουμε απο αυτους κια πο τον ακροδεξιο χρωματισμο τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φαντάζομαι εσύ είσαι και πολύ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ.

      Διαγραφή
    2. Τους κρυαβρυσιωτες τους αξίζουν όλοι αυτοί που μαζεύουν υπογραφές για να πάρουν το δημο στα χέρια τους.Μονο αυτοί.Αντε να τον πάρουν να γλιτώσουμε.

      Διαγραφή
    3. Ποιους έννοιες αυτους που θέλουν το δήμο κι όχι το α.τ.;;;;;;

      Διαγραφή
    4. ΑΝ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΝΑ ΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ.ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ Ο ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ Ο ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Η ΤΣΕΣΜΕΤΖΙΔΟΥ ΚΑΙ Ο ΟΥΡΑΗΛΙΔΗΣ.

      Διαγραφή
    5. ΑΕΤΟΣ ΕΙΣΑΙ. ΟΥΤΕ Η ΜΠΟΥΖΑΝΑ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ. ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΥΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. Ο ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΣΑΝ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ. ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΨΗΦΟ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΥΒΑ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΞΕΜΠΛΕΞΕΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ. ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΕΝΝΙΣ ΜΕ ΓΚΟΛΦ ΜΕ ΕΝΟΡΓΑΝΗ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ... ΑΝ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΔΙΧΩΣ ΚΟΠΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΡΟΠΟ.

      Διαγραφή
  5. έχετε τους απογόνους των γερμανοτσολιαδων μην μασάτε τε τι τους θέλετε τους αστυνομικούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΗΜΑΡΧΕ ΧΑΒΑΛΕ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ.ΤΩΡΑ ΜΑΡΑΖΩΣΕ Η ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ?ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΤΑ ΦΙΔΙΑ,ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΦΥΣΙΚΑ,ΤΑ ΧΟΡΤΑ,ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΜΕ ΑΜΜΟ ΚΑΙ ΧΑΛΙΚΙΑ,ΟΙ ΛΑΜΠΕΣ ΚΑΙΝΕ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΣΑΣ,Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΙ ΩΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΟΥ,ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΡΘΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΣΥΝΟ ΕΚΘΕΣΟΓΥΦΤΟΠΑΝΗΓΥΡΙΟ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΧΡΕΩΣΑΜΕ ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ?ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΑΟΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΡΕΩΣΑΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ,ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗ.ΑΥΤΑ.ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλαρακι παψε να χρησιμοποιεις αυτο το ονομα γιατι αδικεις τον εαυτο σου. Αν ειχαμε δυο-τρεις σαν εσενα δεν θα ειχαμε καταντησει να μας διοικουν ο Σταμκος με την "ειδικη συνεργατιδα" του, τον Δεληγιαννιδη, τον Σεραιδη, τον Παρασκευοπουλο, τον Μπαλτζιδη και τον αγνοουμενο Σπυριδη. Δεκα αιρετοι δεν μπορεσαν να μαζεψουν εκατο ανθρωπους και στις δυο συγκεντρωσεις. Εμπρος λοιπον για ενα "ΝΕΟ ΔΗΜΟ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ", μηπως και γλυτωσουμε απο δαυτους.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.