Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γ. Σηφάκης: Δημοπρατείται και χρηματοδοτείται και ο βιολογικός καθαρισμός Αριδαίας


Αμέσως μετά την παράδοση της προμελέτης του που θα γίνει συντομότατα

Συνεχίζεται απρόσκοπτα η χρηματοδότηση του αποχετευτικού έργου της Αριδαίας  με στόχο την ολοκλήρωση του κυρίου δικτύου μέσα στον χειμώνα

Ο βουλευτής συναντήθηκε με την ειδική γραμματεία του ΕΣΠΑ, τον υπεύθυνο του Υπουργείου Ανάπτυξης για το πρόγραμμα ΕΠΠΕΡΑΑ Κ. Λευτέρη Παπαβασιλόπουλο και συζήτησε την απρόσκοπτη χρηματοδότηση του έργου της αποχέτευσης της Αριδαίας με σκοπό την ταχύτερη ολοκλήρωση του. Η ταχεία ολοκλήρωση του (χωρίς η χρηματοδότηση του να επηρεαστεί στο ελάχιστο από τις πιθανές διαδικασίες αλλαγής της διαχείρισης του προγράμματος) θα βοηθήσει στην ταχύτερη δυνατή λήξη της ταλαιπωρίας των πολιτών λόγω των σκαμμένων οδών σε όλη την πόλη. 

Ακόμη ζήτησε την άμεση δημοπράτηση του βιολογικού καθαρισμού που θα καταστήσει λειτουργικό το έργο της αποχέτευσης, ενημερώνοντας τον υπεύθυνο ότι εντός μικρού χρονικού διαστήματος θα υποβληθεί στο ΕΠΠΕΡΡΑ η προμελέτη του που έχει ανατεθεί από τον Δήμο Αλμωπίας.

Ο  κ. Παπαβασιλόπουλος διαβεβαίωσε τον βουλευτή ότι ο βιολογικός καθαρισμός θα χρηματοδοτηθεί και θα δημοπρατηθεί αμέσως μετά την παραλαβή της προμελέτης του καθόσον το συνολικό αποχετευτικό έργο της Αριδαίας ( δίκτυο και βιολογικός) χαρακτηρίζεται ως έργο υψηλής προτεραιότητας. 

Με αυτό τον τρόπο θα ολοκληρωθεί το μεγαλύτερο έργο που έχει γίνει ποτέ στην Αριδαία, έργο αναπτυξιακό που θα βελτιώσει σημαντικά την ποιότητα της ζωής των κατοίκων της ανοίγοντας δρόμο και για άλλες σοβαρές παρεμβάσεις στην φυσιογνωμία της Αριδαίας. 
Ως τότε πρέπει από όλους να καταβληθούν οι μέγιστες προσπάθειες να μειωθεί ( κατά το δυνατόν) η ταλαιπωρία των κατοίκων με την εφαρμογή των βέλτιστων τεχνικά πρακτικών.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. «Σαρδανάπαλες παπαρολογίες» δεν βρίζω, κρίνω, γιατί δεν είμαι μαμαλούκος και δεν δέχομαι να με υποτιμά τη νοημοσύνη μου. Το έργο είναι με σφραγίδα και βούλα της Ν.Δ.
    Ο Σηφάκης τα καταφέρνει καλά ως μεσίτης οπωρολαχανικών, αγγελιοφόρος ανακοινώσεων του ΟΠΕΚΕΠΕ και άλλων φορέων και να ποζάρει για φωτογραφίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μας έκανες και γελάσαμε ρε φίλε νεοδημοκράτη. Η Ν.Δ. το μοναδικό έργο που έκανε στο νομό ήταν η παράκαμψη της Πέλλας και αυτό 1 μ. στενότερο από τον κανονικό δρόμο. Αν θυμάσαι στα εγκαίνια δεν πάτησαν το πόδι τους ούτε οι δήμαρχοι που ανήκαν στην ΝΔ. Τώρα το αποχετευτικό είναι έργο της ΝΔ και ο βιολογικός που δεν υπάρχει, είναι για ρεκόρ γκινες. Η Ν.Δ. εκδιώχθηκε με τις κλωτσιές από το πολιτικό σκηνικό της χώρας αλλά κάνει ακόμα έργα, τόσα χρόνια μετά. Που είσαι αγόρι μου Κωστάααααακη.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.