Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ρώσοι σκάβουν τον τάφο τους, για να ξεπεράσουν τον φόβο του θανάτου!


Ίσως ο πιο έντονος και ο πλέον ανυπέρβλητος φόβος για έναν άνθρωπο είναι αυτός του θανάτου. Ωστόσο, στη Ρωσία πιστεύουν ότι βρήκαν τον ιδανικότερο τρόπο για να τον ξεπεράσουν: αντιμετωπίζοντάς τον και μάλιστα πληρώνοντας όσο – όσο!

Ο Σεργκέι Βολκόφ δημιούργησε μια επιχείρηση η οποία δίνει τη δυνατότητα σε όποιον το επιθυμεί να σκάψει τον ίδιο του το λάκκο και να ξαπλώσει κλεισμένος μέσα σ' ένα φέρετρο, ώρες ολόκληρες. Κι όλα αυτά έναντι 3.000 ρουβλίων.

Ο Βολκόφ δήλωσε στα ρωσικά ΜΜΕ πως η συγκεκριμένη τακτική αποτελεί μέρος μιας θεραπείας και πως έχει βοηθήσει πολλούς από τους πελάτες του να αντιμετωπίσουν εκτός από τον φόβο του θανάτου και την κλειστοφοβία.

Πάντως πολλοί είναι και οι επικριτές της θεραπείας που αντιδρούν έντονα, υποστηρίζοντας πως στόχο δεν έχει να βοηθήσει όσους φοβούνται τον θάνατο, αλλά να πλουτίσει ο Βολκόφ, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με την ψυχιατρική και γενικά την ιατρική.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.