Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συντηρήσεις και αποκαταστάσεις Σχολικών Μονάδων Έδεσσας (φωτο)


Ένα εκτεταμένο πρόγραμμα συντηρήσεων και επισκευών στα σχολικά κτήρια του Δήμου Έδεσσας υλοποιήθηκε από τις Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Έδεσσας, με στόχο την εύρυθμη και ασφαλή λειτουργία των σχολικών μονάδων.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Γιάννη Χατζόγλου «Μέλημά μας είναι η δημιουργία ενός ευχάριστου, ασφαλούς και σύγχρονου περιβάλλοντος που ενθαρρύνει τους μαθητές για μάθηση και δημιουργία. Προς την κατεύθυνση αυτή πραγματοποιήθηκαν όλες οι παρεμβάσεις για το ξεκίνημα της νέας χρονιάς».

Έτσι στα περισσότερα σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης πραγματοποιήθηκαν παρεμβάσεις αποκατάστασης ζημιών και συντηρήσεων κουφωμάτων, επισκευές σε στέγες και υδρορροές των σχολικών κτηρίων, ελαιοχρωματισμοί, επισκευές σε υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις και διαμορφώσεις του περιβάλλοντος χώρου των σχολείων.
Μία σημαντική αλλαγή είναι η μεταφορά του κλασσικού τμήματος του 5ου Νηπιαγωγείου Έδεσσας στο χώρο του πρώην Πανεπιστημίου, με αποτέλεσμα την αποσυμφόρηση του κτηρίου του 2ου και 11ου Νηπιαγωγείου.

Σε ότι αφορά στα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης πραγματοποιήθηκαν βαφές και συντηρήσεις, επισκευές σε ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις, όπως επίσης και γενικές επισκευές στα Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου Έδεσσας.

Μία σημαντική παρέμβαση ήταν η δημιουργία καινούργιας αίθουσας διδασκαλίας για τις ανάγκες του Λυκείου της Άρνισσας, μετά από τις κατάλληλες παρεμβάσεις σε χώρο που προηγουμένως στέγαζε εργαστήριο.

Ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Αλέξανδρος Πασχάλης αναφερόμενος στις παρεμβάσεις δήλωσε «Αν και είναι πολύ μικρό το χρονικό διάστημα που ανέλαβα τα καθήκοντά μου κάναμε έναν αγώνα δρόμου για να τα καταφέρουμε και πραγματοποιήσαμε μία σειρά σημαντικών παρεμβάσεων. Θέλω να ευχαριστήσω τους Διευθυντές των σχολείων για την πολύ καλή συνεργασία».

Γραφείο Τύπου
Δήμου Έδεσσας
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Μπράβο δήμαρχε άρχισες να βγάζεις δελτία τύπου και για τα βαψίματα στα σχολεία, έλα εντάξει μην στεναχωριέσαι πιο καλή η μοναξιά, σε λιγο καιρό θα πουλάς λουλούδια σε φυτώρια εκεί να σε δω, θα βγάζεις δελτία τύπου. Το καράβι βούλιαξε όσο και να το προβάλεις. Άντε καλή μοναξιά και καλα βαψίματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκεί στο δήμο όταν βγάζετε ανακοινώσεις σε ποιους απευθύνεστε;
    Σε τίποτα άσχετους;
    ………………επισκευές σε στέγες και υδρορροές των σχολικών κτηρίων…………για ευχάριστο και ασφαλές περιβάλλον…………….
    Καλές οι φωτό και τα μπογιατίσματα αλλά εκείνο το ΄ψιλόβροχο΄ εδώ και 2 χρόνια στην αίθουσα εκδηλώσεων του μεγαλύτερο Δημοτικού Σχολείου του Δήμου - 8ου Δ.Σ Έδεσσας - θα σταματήσει ποτέ ή σας ενδιαφέρει το θεαθήναι;
    Οι υποτιθέμενες επισκευές δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα και το κακό συνεχίζεται παρόλη την υπόσχεση για αντικατάσταση της στέγης όταν βρεθούν χρήματα
    Καινούργιες ξύλινες κατασκευές, με προσωπική εργασία εκπαιδευτικών, στη σκηνή της αίθουσας του σχολείου κινδυνεύουν να καταστραφούν και νερά πέφτουν πάνω στα φωτιστικά του χώρου με μεγάλο κίνδυνο ηλεκτροπληξίας . Οι λεκάνες και τα νάιλον αποτελούν το πρωτοποριακό και αναγκαίο ντεκόρ του χώρου.
    Μια επίσκεψη ειδικά αυτές τις ημέρες θα πείσει τον κάθε δύσπιστο.
    Φυσικά φωτογραφίες, ακόμα και σημερινές, της τριτοκοσμικής κατάστασης δεν είδαμε.

    Από το γραφείο τύπου αγανάκτησης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδώ βούλιαξε όλη η Ελλάδα και μεμψιμοιρείτε για βλάβες που προήλθαν από τόνους νερού που έπεσαν????

      Διαγραφή
    2. Ακριβώς για αυτό θα έπρεπε να μην κάνετε πολιτική ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ με αυτά τα δελτία τύπου, γιατι βουλιαξατε την Ελλάδα. Δηλαδή στο γραφείο του δημάρχου με τόσους τόνους νερό πλημμύρισε????

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.