Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έναρξη μαθημάτων Λυκείου Ελληνίδων Γιαννιτσών


To Λύκειον των Ελληνίδων Γιαννιτσών καλεί  τα μέλη και τους φίλους του, τους μικρούς και μεγάλους χορευτές, στον Αγιασμό για την έναρξη της Λυκειακής Χρονιάς 2016-2017. Ο Αγιασμός θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016, στις 11:30 το πρωί, στην αίθουσα διδασκαλίας  χορού, στο 1ο Γενικό Λύκειο Γιαννιτσών (Οπροπούλου 1).

Το Λύκειον των Ελληνίδων Γιαννιτσών  δραστηριοποιείται σε παραδοσιακούς  χορούς  απ’ όλα τα διαμερίσματα της ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας για παιδιά, εφήβους και ενήλικες. Λειτουργούν  τμήματα αρχαρίων και προχωρημένων. Μειωμένα μηνιαία δίδακτρα σε  οικογένειες που  συμμετέχουν περισσότερα του ενός άτομα .

Φέτος θα λειτουργήσουν τμήματα ZUMBA (παιδική και ενηλίκων) καθώς και τμήματα PILATES. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 6980425616 και 6947619383.

Με εκτίμηση
ΤΟ Δ.Σ.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.