Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κιλκίς: Βούλγαροι μετέφεραν παράνομα Αλβανό


Συνελήφθησαν προχθές (22-08-2016) το βράδυ στη Νέα Εθνική οδό Αθηνών – Ευζώνων στο ύψος του Πολυκάστρου, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας Παιονίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς 3 άτομα για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών. 

Ειδικότερα, κατά τον αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο διαπιστώθηκε ο 35χρονος οδηγός υπήκοος Βουλγαρίας – π.Γ.Δ.Μ., να  μεταφέρει από κοινού με την 35χρονη ομοεθνή του, έναν 40χρονο υπήκοο Αλβανίας  με σκοπό να διευκολύνουν την είσοδο του στο εσωτερικό της χώρας (Θεσσαλονίκη)  έναντι χρηματικού αντιτίμου.  
Σημειώνεται ότι ο 40χρονος δεν διέθετε τα απαιτούμενα έγγραφα για την νόμιμη διαμονή του στην ελληνική επικράτεια ενώ σε βάρος του είχε επιβληθεί ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εισόδου στη χώρα. Το παραπάνω όχημα κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Πολυκάστρου.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.