Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εισαγγελική παρέμβαση για το θέμα του Ωραιοκάστρου


Την παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης προκάλεσαν τόσο η απόφαση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων δημοτικού σχολείου του Δήμου Ωραιοκάστρου σχετικά με τη μη ένταξη των προσφυγόπουλων στην εκπαιδευτική διαδικασία, όσο και δηλώσεις του δημάρχου της περιοχής, Αστέριου Γαβότση, που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Σύρμω Κακάλη, παρήγγειλε από τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών, αρμόδιο για ρατσιστικά εγκλήματα, Χρήστο Τόλια, τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας για να διαπιστωθεί, εάν στοιχειοθετούνται αδικήματα που εμπίπτουν στο νόμο περί ρατσιστικής βίας. Την έρευνα πιθανότατα θα διενεργήσει το τμήμα Ρατσιστικής Βίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Τετοια χουντα θα ζηλευε και ο Παπαδοπουλος! Ελεος εχει ο καιρος γυρισματα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδω στα Γιαννιτσα ποτε θα διαταχθει εισαγγελικη ερευνα απο τον ιδιο εισαγγελεα,για τα ρατσιστικα εκτροπα που εκτυλιχτηκαν το χειμωνα ,με τη ενοχη ,σιωπηρη ανοχη του Σταμκου?δεν θα ερευνηθει ποιοι πυρπολησαν τα στρατοπεδα,ποιοι εκπροσωποι -αρχοντες του Δημου Πελλας, ξεκινησαν εκεινο το ρατσιστικο-ξενοφοβικο παραληρημα? Εξαλλου τα βιντεακια απο το εκτακτο Δημοτικο συμβουλιο, δειχνει τους ηθικους αυτουργους,που εκαναν ρεζιλι τον δημο .ακομα και στα ξενα μεσα ενημερωσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.