Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέθανε ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Βέλιος


Πέθανε το βράδυ της Κυριακής, σε ηλικία 63 ετών, ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Βέλιος. Τον τελευταίο καιρό ταλαιπωρήθηκε από την επάρατο νόσο, η οποία τον κατέβαλε σωματικά.

Λόγω της βεβαρημένης κατάστασης της υγείας του, είχε δηλώσει δημόσια πως θα έκανε και ο ίδιος ευθανασία, προτού τον συνθλίψει ο καρκίνος. Όπως είπε πολλές φορές σε δημόσιες εμφανίσεις του, σκόπευε να κάνει ευθανασία στη Ζυρίχη. Εκεί μάλιστα η ευθανασία ονομάζεται «υποβοηθούμενη αυτοκτονία». Τελικά, κατέφυγε στη λύση της «μη υποβοηθούμενης ευθανασίας» στο σπίτι του στον Γέρακα.

Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου, στις 15.00, από το Α΄ νεκροταφείο της Αθήνας και θα ακολουθήσει νεκρώσιμη ακολουθία στην εκκλησία των Αγίων Θεοδώρων.

Με φωτογραφίες που ανέβασε στην προσωπική σελίδα της στο Facebook, η σύζυγος του Αλέξανδρου Βέλιου, Νάντια Γερολυμάτου, αποχαιρέτησε τον άνθρωπό της. «Αγάπη μου, καλό σου ταξίδι. Θα είσαι πάντα στην καρδιά μου!» έγραψε.

Στη σελίδα του στο Facebook πριν πεθάνει ανάρτησε ένα ηχητικό μήνυμα που συγκλονίζει:

   
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.