Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το αερόστατο της ΔΕΘ στο γήπεδο της Έδεσσας (βίντεο)


Η 81η ΔΕΘ «πετάει» και ενώνει φέτος για πρώτη φορά με έναν πρωτότυπο και μοναδικό τρόπο τις μεγαλύτερες πόλεις της Βόρειας Ελλάδας, απευθύνοντας πρόσκληση σε όλους να επισκεφτούν την μεγαλύτερη εκθεσιακή διοργάνωση από τις 10-18 Σεπτεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Έτσι χθες το απόγευμα το αερόστατο προβολής της 81ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, βρέθηκε στο γήπεδο της Έδεσσας, όπου "τρέλανε" μικρούς και μεγάλους. Αρκετός ο κόσμος που συγκεντρώθηκε για να δει και να απογειωθεί με το αερόστατο που παρέμεινε στο χώρο λόγω της μεγάλης ζήτησης για μια δωρεάν πτήση! 

Αξίζει να σημειώσουμε την παρουσία των τυμπανιστών της Έδεσσας "Κάρανος", που πάντα δίνουν το δικό τους στίγμα σε όλες τις εκδηλώσεις. Μάλιστα οι πληροφορίες λένε ότι θα τους δούμε και στη ΔΕΘ.

Δείτε τα όσα κατέγραψε η κάμερα του karatzova.com που βρέθηκε στο σημείο:

*H τυχόν καθυστέρηση εμφάνισης των φωτογραφιών οφείλεται σε τεχνικούς λόγους
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Ξετρελάθηκε και ο Δήμαρχος, να του πάρετε και ένα τραινάκι να παίζει, και γυαλιά για δει πως προβάλει τον τουρισμό στον δήμο Έδεσσας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΕΙΝΑΙ. ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΣ - ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ - ΑΧ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕ ΓΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όπου γλέντι και χαρά και η Βασίλω πρώτη και ας αφήνει εμάς στα προβλήματα που μας δημιούργησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωραία η εκδήλωση. Ωραίοι και οι ΚΑΡΑΝΟΣ. Ένα χαρούμενο απόγευμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.