Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση για την υλοποίηση σεμιναρίου του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Σκύδρα


Με συνδιοργανωτές το Δήμο Σκύδρας και το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού ενδιαφερομένων πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Σκύδρας, την Κυριακή 4/9/2016, η εκδήλωση  ενημέρωσης για την υλοποίηση του σεμιναρίου του Πανεπιστημίου Αιγαίου με θέμα «Παιχνίδια του νου- Ψυχολογικές αυταπάτες και ιστορίες προσωπικής ματαίωσης: Πώς να ανα-κατασκευάσετε τα νοήματα που θα σας κάνουν ευτυχισμένους».

Ο Δήμος Σκύδρας εκπροσωπήθηκε από τους Ανιδημάρχους  Μιχάλη Λαουντό, Χρίστο Μακρίδη και τον Πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Παιδείας – Δημοτικό Σύμβουλο Θεμιστοκλή Κρητίδη.

Ομιλητής - συντονιστής ήταν ο Επίκουρος Καθηγητής Κοινωνιολογίας Ευστράτιος Παπάνης, ο οποίος κατατόπισε τους συμμετέχοντες για τους σκοπούς και στόχους του σεμιναρίου, μεταξύ των οποίων και η ενίσχυση των επαγγελματικών προσόντων των καταρτιζομένων, δίνοντας στη συνέχεια και τις ανάλογες διευκρινήσεις κι απαντήσεις στα ερωτήματα και στους προβληματισμούς που του τέθηκαν.

Το σεμινάριο πρόκειται να πραγματοποιηθεί στη Σκύδρα, σε αίθουσα του 1ου Δημοτικού Σχολείου, σύμφωνα με το συνημμένο πρόγραμμα και κατά τις ώρες 18:00’ – 21:00’. 
Στο σεμινάριο μπορεί να λάβει μέρος κάθε ενδιαφερόμενος ανεξαρτήτως μορφωτικού επιπέδου, ηλικίας, εντοπιότητας (κάτοικοι άλλων Νομών) κ.α.
Σε όσους συμμετάσχουν θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης. Σημειωτέον ότι σε προαιρετική βάση πρόκειται να δοθεί σ΄έναν αριθμό καταρτιζομένων η δυνατότητα συμμετοχής σε διαδικασίες αξιολόγησης και πιστοποίησης για την απόκτηση ευρωπαϊκών πιστωτικών μονάδων μη τυπικής εκπαίδευσης.

Το κόστος παρακολούθησης ανέρχεται στα πενήντα ευρώ (50€) ανά εξάμηνο ή ενενήντα ευρώ (90€) το έτος.

Για πληροφορίες κι εγγραφές διαθέσιμη είναι η αρμόδια του Πανεπιστημίου Αιγαίου Έλενα Πρασσά, τηλ.: 6940911716, ηλεκτρονική διεύθυνση: eprassa@aegean.gr  .

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.