Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έναρξη εγγραφών & προπονήσεων στα τμήματα στίβου του Ίκαρου Αλμωπίας


Ο Ίκαρος Αλμωπίας σας ανακοινώνει την έναρξη εγγραφών και προπονήσεων όλων των τμημάτων μας, την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 16:30 στο ανοιχτό στάδιο της Αριδαίας.

Όλοι γνωρίζουμε πως ο στίβος είναι η βάση όλων των αθλημάτων και είναι μια από τις πιο κλασικές επιλογές που μπορούμε να στρέψουμε το παιδί μας.

Ελάτε να γυμναστούμε και να μάθουμε ένα προς ένα τα αγωνίσματα του στίβου, με εξειδικευμένους γυμναστές - προπονητές σε όλα τα αγωνίσματα , πρωταθλητές στο παρελθόν στον κλασικό αθλητισμό με Ευρωπαικές , Βαλκανικές και Πανελλήνιες νίκες, με μεγάλη αγάπη και σεβασμό προς τον χώρο και όρεξη για την ανάδειξη νέων πρωταθλητών.

Επίσης και φέτος, μετά την περσινή, τεράστια επιτυχία των παιδιών μας, θα λειτουργήσει το οργανωμένο τμήμα για προπονήσεις υποψηφίων στρατιωτικών σχολών, αστυνομίας και γυμναστικής ακαδημίας.

Υπεύθυνος τμημάτων: Χατζηγιαννίδης Χρήστος.
Τηλ: 6942905345
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.