Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δημιουργία τμήματος βόλλεϋ Γυναικών στο Φ.Ο. Αριδαίας


Υλοποιώντας την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Ιουνίου 2016, το Δ.Σ. του Φ.Ο.Αριδαίας, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει στο φίλαθλο κοινό της Αλμωπίας, τη δημιουργία τμήματος πετοσφαίρισης (βόλλεϋ) Γυναικών.

Σε πρώτη φάση η ακαδημία μας απευθύνεται σε κορίτσια Δ', Ε', ΣΤ' Δημοτικού και Α', Β' Γυμνασίου.

Οι εγγραφές και οι προπονήσεις των ενδιαφερόμενων κοριτσιών θα γίνονται από τις 12 Σεπτεμβρίου, κάθε Δευτέρα και Τετάρτη στις 15:00 με 17:00 και κάθε Σάββατο πρωί από τις 10:00 εώς τις 12:00 στο κλειστό γυμναστήριο Αριδαίας.

Σε μια δύσκολη περίοδο για το σωματειακό αθλητισμό της πατρίδας μας και ενώ οι περισσότεροι σύλλογοι μειώνουν την αθλητική τους δραστηριότητα, ο Φ.Ο.Αριδαίας ως ένας μεγάλος σύλλογος, δημιουργεί καινούρια δεδομένα και δίνει νέες ευκαιρίες στην αθλούμενη νεολαία της Αλμωπίας. Συνεχίζει να αποτελεί την κυρίαρχη αθλητική έκφραση της επαρχίας μας και για το λόγο αυτό, απολαμβάνει την εκτίμηση της τοπικής κοινωνίας.

Οι προπονητές των ακαδημιών θα είναι οι γυμναστές Γιώργος Χασάπης και Ρίτσα Πρόικου.

Υπεύθυνη τμήματος: 
Νοχουτίδου Ελένη
Τηλ. Επικοινωνίας 6973902027



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.