Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ξύπνησε με έναν άγνωστο να της χαϊδεύει το πόδι


Μετά από συνεχείς προσαγωγές η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας εξιχνίασε την υπόθεση...

Κοιμόταν στο σπίτι της ξαδέρφης της όταν γύρω στις 4.30 το βράδυ αντιλήφθηκε έναν ξένο άνδρα γυμνό από τη μέση και πάνω να βρίσκεται μέσα στο δωμάτιο και να της χαϊδεύει το πόδι.

Σοκ στο κέντρο του Βόλου. Δύο γυναίκες εκλιπαρούσαν για βοήθεια τις πρώτες πρωινές ώρες. Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου έκαναν περισσότερες από δέκα προσαγωγές τις τελευταίες εννέα ημέρες προκειμένου να φτάσουν στα ίχνη του υπαίτιου και να τον προσαγάγουν. Το πιο σοκαριστικό ακόμη; Δράστης φέρεται να είναι Πακιστανός ηλικίας μόλις 16 χρονών!

Στο Βόλο παρόμοιο περιστατικό δεν φαίνεται να έχει ξανασυμβεί τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια. Βραδινές ώρες Σαββάτου 10 Σεπτεμβρίου ξημερώματα Κυριακής 11 Σεπτεμβρίου υπήκοος Πακιστάν μπήκε στο σπίτι δύο Αλβανίδων και άρχιζε να χαϊδεύει τη μία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μερικές ώρες πριν, γύρω στη 1 το βράδυ, η 28χρονη Αλβανίδα επισκέφθηκε ξαδέρφη της. Μετά από νυχτερινή έξοδο η 32χρονη συγγενής της θα την φιλοξενούσε.

Το σπίτι των δύο γυναικών βρίσκεται στο πίσω μέρος πολυκατοικίας στο κέντρο του Βόλου και είναι σε ημιώροφο καθώς υπερυψώνεται από το έδαφος μόλις ένα μέτρο.

Οι δύο γυναίκες έπεσαν για ύπνο αλλά παρουσία ξένου ανδρός που ήταν άγνωστο για ποιο λόγο βρισκόταν στο σπίτι διέκοψε βίαια τον ύπνο τους κόβοντάς τους την ανάσα.

Το βράδυ έκανε ζέστη και οι δύο γυναίκες κοιμόντουσαν με ανοιχτά τα παράθυρα. Ο ανήλικος που για άγνωστο λόγο βρισκόταν στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας είδε τα παράθυρα ανασφάλιστα και μπήκε μέσα.

Η 28χρονη που αντιλήφθηκε την παρουσία του ξύπνησε και άρχισε να ουρλιάζει. Ο 16χρονος ήταν στο δωμάτιο ημίγυμνος και τη χάιδευε. Μαζί της ούρλιαζε και η ξαδέρφης της επίσης σοκαρισμένη για την απρόσκλητη επίσκεψη.

Ο ανήλικος το έβαλε στα πόδια, ενώ ολόκληρη η πολυκατοικία αναστατώθηκε. Εγινε καπνός μέσα στη νύχτα και δεν άφησε κανένα στοιχείο πίσω του. Ομως οι δύο γυναίκες κατάφεραν να συγκρατήσουν τα χαρακτηριστικά του και απευθύνθηκαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Μετά πολυήμερες έρευνες οι αστυνομικοί προχώρησαν στην εξιχνίαση της υπόθεσης. Βρήκαν σε περιοχή της Αγριάς και προσήγαγαν τον δράστη, ο οποίος πάντως δεν παραδέχεται τις πράξεις του και αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή του.

Εναντίον του σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και για διατάραξης οικιακής ειρήνης. Οι δύο Αλβανίδες τον αναγνώρισαν.

Η δικογραφία θα σταλεί στην Εισαγγελία Βόλου για την άσκηση ποινικής δίωξης. Ο 16χρονος δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης αυτοφώρου. Θα δικαστεί σε ρητή δικάσιμο.

Πηγή: taxydromos.gr
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.