Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ευχαριστήριο ομάδας πρωτοβουλίας πολιτών για την επιστροφή του Δήμου Κρύας Βρύσης


Η ομάδα πρωτοβουλίας πολιτών για την επαναφορά και επανίδρυση του Δήμου Κρύας Βρύσης, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει την υφυπουργό Οικονομίας, Ανάπτυξης  και Τουρισμού καθώς επίσης και βουλευτή Πέλλας  ΣΥΡΙΖΑ, κυρία Θεοδώρα Τζάκρη, η οποία διαχειρίστηκε προσωπικά το ευαίσθητο θέμα της παραμονής του Αστυνομικού Τμήματος Κρύας Βρύσης με τις συνεχείς επαφές και παρεμβάσεις της προς το υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Τονίζουμε ότι οι προσπάθειες μας για την επαναφορά του Δήμου Κρύας Βρύσης, συνεχίζονται, καθώς αποτελεί μαζικό αίτημα των πολιτών του πρώην Δήμου.

Η  ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ
Σοφία Τσεσμετζίδου
Τάκης Φωστηρόπουλος
Κυριάκος Τσάτσος
Στάθης Μαυρίδης
Νίκος Φωστηρόπουλος
 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Τελικά ρε παιδιά ποιός διαχειρίστηκε το θέμα του Α.Τ Κρύας Βρύσης?
    Γιατί και ο Σηφάκης έστειλε, πριν παρθεί η απόφαση, επιστολή που έλεγε ότι κάνει προσωπικές προσπάθειες...
    να οργανωθούμε παιδιά στον ΣΥΡΙΖΑ, να ξέρουμε τι λέμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΣΥΡΙΖΑ Κρύας Βρύσης έβγαλε ήδη σχετική ανακοίνωση για την παραμονή του αστυνομικού τμήματος στην πόλη πριν από μια εβδομάδα περίπου. Και εκεί την Τζάκρη ανέφεραν ότι συνέβαλε.

      Διαγραφή
    2. Καλά ρε σύντροφε ο Σηφάκης δεν έβγαλε ανακοίνωση πριν τελειώσει ακόμα το θέμα που έλεγε ότι τα επιχειρήματα που προβλήθηκαν για την διατήρηση του Α.Τ. Κρύας Βρύσης ήταν αδύναμα; Και ότι δεν μπορούσε να γίνει τίποτα;

      Διαγραφή
  2. AYTO TO EYXAPIΣTHPIO MOY ΘYMIZEI TO ANEKΔOTO TOY XOTZA ME TO MIKPO ΣΠITI. AYPIO ΘA BΓEI OTI KATAPΓEITE TO ΓYMNAΣIO ΓIA NA APXIΣOYN OI ENEPΓEIEΣ KAI ΣTH ΣYNEXEIA EYXAPIΣTHPIO, ΣKETO TΣIPKO PE ΠAIΔIA....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για τα αυτονόητα πρέπει να στέλνουμε και ευχαριστήριες επιστολές?
    ΟΚ!!
    Και εγώ με την σειρά μου να ευχαριστήσω την κα Τζάκρη και όλη την κυβέρνηση που και σήμερα, κατόπιν των συντονισμένων ενεργειών τους, ο ήλιος βγήκε από την ανατολή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.