Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ευχαριστήριο Ευξείνου Λέσχης Σκύδρας


Το Δ.Σ. της Ευξείνου Λέσχης Σκύδρας θα ήθελε να ευχαριστήσει όλον τον κόσμο της Σκύδρας και της γύρω περιοχής για την συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις «ΣΤΑΥΡΕΤΚΑ 2016» που πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία στις 2 & 3 Σεπτεμβρίου.

Ξεχωριστά ευχαριστούμε, όλους τους χορηγούς που είτε οικονομικά είτε υλικά μας βοήθησαν ώστε να φέρουμε εις πέρας τις εκδηλώσεις. Τα μέλη του συλλόγου και τους χορευτές που όλο αυτό το διάστημα ήταν κοντά μας και έδωσαν σε όλους τους τομείς το καλύτερο τους εαυτό. Την Διεύθυνση του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σκύδρας καθώς και τον Δήμο Σκύδρας για την συνεργασία που είχαμε και την άμεση επίλυση τυχόν προβλημάτων που προέκυπταν.

Σας ευχαριστούμε όλους που ήσασταν κοντά μας!

Υ.Γ. Ο τυχερός λαχνός που κέρδισε το σύστημα συναγερμού χορηγία από την GSS Security είναι το Νο 626. Ο τυχερός μπορεί να επικοινωνήσει με το τηλ. 6979649737 ώστε να παραλάβει το δώρο του.

Με εκτίμηση το Δ.Σ.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.