Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το Επιμελητήριο Πέλλας στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης


Το Επιμελητήριο Πέλλας συμμετείχε στην 81η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που πραγματοποιήθηκε από 10-18 Σεπτεμβρίου 2016.

Το Περίπτερο του Επιμελητηρίου Πέλλας, φιλοξένησε επιχειρήσεις με ιδιαίτερα προϊόντα που παράγονται στον τόπο μας και δημιουργούν μια προστιθέμενη αξία στο τελικό προϊόν και στην οικονομία του Νομού και παράλληλα πρόβαλε τους τουριστικούς προορισμούς του συνόλου του Νομού Πέλλας.

Από την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου έως την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου το Επιμελητήριο Πέλλας θα συμμετέχει με περίπτερο που θα φιλοξενήσει επιχειρήσεις του Νομού Πέλλας στην Έκθεση Δυτικής Μακεδονία στο εκθεσιακό κέντρο στα Κοίλα της Κοζάνης.
Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πέλλας κ. Ιορδάνης Τσώτσος τόνισε ότι το Επιμελητήριο Πέλλας, στα πλαίσια του ρόλου του, θα συνεχίσει να στηρίζει και να προβάλει αναπτυξιακές δράσεις που θα αποφέρουν πολλαπλασιαστικά οφέλη στις επιχειρήσεις μέλη του Επιμελητηρίου αλλά και στην τουριστική ανάπτυξη του συνόλου του Νομού Πέλλας.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Ο Γιώγας θα σώσει τον τουρισμό εεεεεε πάρτε το χαμπάρι, εδώ έσωσε την Α.Ε Καταρρακτών τον τουρισμό δεν θα σώσει, του προτείνω να ασχοληθεί με τον θρησκευτικό τουρισμό, κοντά ειναι οι εκλογές θα του χρειαστεί για το λαμπρό του μέλλον. Το παρελθόν Ταβερνιάρη και ηθοποιού ειναι πια βαθιά χαραγμένο στην μνήμη του Εδεσσαϊκού λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αχ δωρεάν μνημόσυνα ξανά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.