Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Όχι στην απαξίωση της σιδηροδρομικής σύνδεσης Θεσ/νίκης - Πέλλας μέσω Γιαννιτσών! - Όχι σε άλλη μια χαμένη ευκαιρία!


Η  Κα Τζάκρη που κάποτε είχε κάνει σημαία των προεκλογικών της εκστρατειών την προαστιακή σιδηροδρομική σύνδεση Θεσσαλονίκης -Πέλλας μέσω Γιαννιτσών και που, εδώ και μια πενταετία, προωθεί την ηλεκτροκίνηση της υπάρχουσας σύνδεσης μέσω Βέροιας ,επανέρχεται δριμύτερη, προβάλλοντάς την με πρόσφατα δελτία τύπου, όπου ΑΓΝΟΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ:

- το γεγονός, πως η υπάρχουσα σιδηροδρομική διαδρομή (Θεσσαλονίκη-Πλατύ-Σκύδρα-Έδεσσα)  μήκους 112χλμ  κατασκευασμένη επί τουρκοκρατίας  αφήνει το πιο παραγωγικό και πυκνοκατοικημένο τμήμα του Νομού Πέλλας εκτός σιδηροδρομικού δικτύου. ενώ η προτεινόμενη διαδρομή μέσω Γιαννιτσών μειώνει την απόσταση στα 70 χλμ. 
- την αναγκαιότητα επέκτασης του δικτύου προς την Αλμωπία
- τον δεκαετή  και πλέον αγώνα των πολιτών του Νομού και της «Πρωτοβουλίας Πολιτών για το Σιδηροδρομικό δίκτυο Ν. Πέλλας» για την ανάδειξη, προώθηση και συνεχή επικαιροποίηση της σιδηροδρομικής σύνδεσης του Νομού με τη Θεσσαλονίκη μέσω Γιαννιτσών με επέκταση στην Αλμωπία.
ΑΠΟΣΤΡΕΦΕΤΑΙ
- την ολοκλήρωση της «ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑΣ» το Μάϊο του 2008 με απόλυτα θετικά συμπεράσματα για την αναγκαιότητα υλοποίησης της παραπάνω σύνδεσης. 
- την υποβολή ερωτήσεων προς τους αρμόδιους υπουργούς μεταφορών όλο το προηγούμενο διάστημα από κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους του Συνασπισμού και τώρα του ΣΥΡΙΖΑ για την αναγκαιότητα υλοποίησης του έργου.
- την προβολή του ζητήματος στις προγραμματικές δεσμεύσεις για την ανάπτυξη του Νομού από τους υποψηφίους του Σύριζα, μεταξύ των οποίων και η ίδια,  τον Γενάρη του 2015 μέσω φυλλαδίου που χρηματοδοτήθηκε τόσο από την ίδια όσο και τους υπόλοιπους συνυποψηφίους της. 
- το γεγονός της ένταξης της Προαστιακής Σιδηροδρομικής σύνδεσης της Θεσσαλονίκης με το Νομό μέσω Γιαννιτσών στο  Νέο Ρυθμιστικό Σχέδιο Θεσσαλονίκης με το άρθρο 52 (ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ XVII ), που αφορά στις μεταφορές  και προβλέπεται επέκταση του σιδηροδρομικού δικτύου προς τις "δορυφορικές " πόλεις της Θεσσαλονίκης. 
- την  ομόθυμη απόφαση και θέληση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας Σμία και Σηφάκη για αποφασιστικότερη διεκδίκηση της προαστιακής σύνδεσης του Νομού σε συνάντηση που έγινε, με την Πρωτοβουλία Πολιτών για το Σιδηροδρομικό Δίκτυο Ν. Πέλλας, στις 18-4-2015 στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Γιαννιτσών. (Η ίδια δεν παραβρέθηκε, γιατί απουσίαζε στο εξωτερικό). 
- την ομόφωνη απόφαση όλων των δημάρχων, αλλά και φορέων του Νομού, καθώς και του αντιπεριφερειάρχη το ίδιο διάστημα (άνοιξη του 2015) για την από κοινού προώθηση, μεταξύ άλλων, και του αιτήματος της σύνδεσης σε σύσκεψη στην αίθουσα της Αντιπεριφέρειας.(Νομαρχία). 
Η Κα Τζάκρη κάνει να αγνοεί και διαγράφει τα θετικά αποτελέσματα της συνάντησης που έγινε στις 20 του Νοέμβρη 2015 και στα κεντρικά γραφεία του ΟΣΕ, στην Αθήνα,  μεταξύ μελών της Πρωτοβουλίας Πολιτών για το Σιδηροδρομικό Δίκτυο  του Ν. Πέλλας, με τον Πρόεδρο του ΟΣΕ κ. Θεοφανόπουλο και διευθυντικά στελέχη του στρατηγικού σχεδιασμού και τεχνικού τομέα του ΟΣΕ. 
 Εκεί, τονίστηκε η συμφωνία στην επιχειρηματολογία της αναγκαιότητας του έργου, η ιδιαίτερη αναπτυξιακή σπουδαιότητα της σύνδεσης της νέας  χάραξης αφού αυτή αποτελεί τμήμα του άξονα 10 προς την Ευρώπη και τα Δυτικά Βαλκάνια καθώς και η ετοιμότητα του ΟΣΕ στην κατεύθυνση της υλοποίησής της. Συγκεκριμένα , ο Πρόεδρος του ΟΣΕ κ. Θεοφανόπουλος δεσμεύτηκε πως ο  ΟΣΕ είναι έτοιμος να προχωρήσει στην επικαιροποίηση της Προκαταρκτικής Μελέτης Σκοπιμότητας του Περιφερειακού Προαστιακού Σιδηρόδρομου Θεσσαλονίκης, που ολοκληρώθηκε το Μάη του 2008 και περιλαμβάνει την παραπάνω σύνδεση, καθώς και στην άμεση εκπόνηση  Οριστικής Μελέτης.
Ενώ, σε πρώτη ανάγνωση, το ένα έργο δεν  φαίνεται να αναιρεί το άλλο, ωστόσο, η προώθηση της ηλεκτροκίνησης στην υπάρχουσα σύνδεση μέσω Βέροιας, απαξιώνει την προαστιακή  σιδηροδρομική σύνδεση Θεσσαλονίκης -Πέλλας μέσω Γιαννιτσών, που λόγω της πολύ μεγαλύτερης ανταποδοτικότητας  τόσο σε τοπικό όσο και σε εθνικό επίπεδο, θα έπρεπε να προηγείται.
Ίσως η κυρία Τζάκρη θα έπρεπε να μεταφέρει το δικαίωμα της επανεκλογής της  όχι στην Πέλλα αλλά στην Ημαθία όπου τοπικοί αυτοδιοικητικοί  παράγοντες έχουν εκφράσει ανοιχτά την αντίθεσή τους ,άκουσον-άκουσον, στην υλοποίηση της προαστιακής  σιδηροδρομικής σύνδεσης Θεσσαλονίκης -Πέλλας μέσω Γιαννιτσών ενώ παράλληλα προωθούν ΜΟΝΟΝ  την ηλεκτροκίνηση στο ήδη υπάρχον δίκτυο .
Καλούμε τους πολίτες του Νομού τους φορείς και τις οργανώσεις, τις δημοτικές κινήσεις και τους δήμους να πάρουν θέση και να τοποθετηθούν.
Καλούμε τους βουλευτές του Σύριζα,  νυν και πρώην του Νομού,  τις τοπικές οργανώσεις και τη Νομαρχιακή Επιτροπή του Σύριζα ,να πάρουν θέση.
Αν χθες υπήρχε ολιγωρία και ανετοιμότητα,  αύριο να μη μιλάμε για τη χαμένη ευκαιρία.
 Σήμερα διεκδικούμε την έξοδο από την συγκοινωνιακή απομόνωση του Νομού. Σήμερα διεκδικούμε τις αναπτυξιακές του προοπτικές με τη Σιδηροδρομική Σύνδεση του Νομού με τη Θεσσαλονίκη μέσω Γιαννιτσών και την επέκταση του Δικτύου στην Αλμωπία.

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ Ν. ΠΕΛΛΑΣ 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

25 comments:

  1. .. και πίσω από την Πρωτοβουλία ... ο Γιάννης.. Ο ΣΥΡΙΖΑ στην Πέλλα είναι μια ωραία ατμόσφαιρα: παλιό εναντίον νέου Πασόκ. Πελάτες εναντίον κολλητών. ... και όποιος αντέξει θα είναι ο μοναδικός βουλευτής στις επόμενες εκλογές. Ο μεγάλος χαμένος είναι είναι φυσικό ο πολύςο κόσμος που δεν έχει περάσει από τα γνωστά γραφεία, αλλά ήλπιζε (αφελώς) σε κάτι διαφορετικό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΛΟΓΙΑ, ΛΟΓΙΑ, ΛΟΓΙΑ....ΛΟΓΙΑ ΨΕΥΤΙΚΑ.
    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΟΥ ΑΠΑΞΙΩΘΕΙ ΤΟ ΤΡΕΝΟ, ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΒΑΣΙΚΟ Μ.Μ.Μ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ.
    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΙ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΤΕΛΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ.
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΙΔ. ΔΥΚΤΙΟΥ ΧΦΟΤΩΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΟΣΕ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΖΗΜΙΩΓΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ-ΧΑΡΙΣΤΕΙ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ.
    ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΕΤΣΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ.
    ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ, ΑΥΤΟΙ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΔΩΡΑΚΙ, ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΞ ΤΟΣΑ ΕΚΑΤ. € ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ;
    ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΣΕΣ ΜΟΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΕΡΔΗ, ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, Π.Χ ΤΑ ΚΤΕΛ, ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ.
    ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΣΑΜΠΑ ΠΡΑΓΜΑ ΠΗΡΑΝ ΟΤΙ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΕΡΔΟΣ ΕΙΝΑΙ.

    ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ Η ΓΡΑΜΜΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΦΛΩΡΙΝΑ - ΚΟΖΑΝΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΙΤΑΛΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι εξοργιστικό να μένουμε μόνο σε λόγια και Ανακοινώσεις.Εσείς της πρωτοβουλίας διαμαρτυροσασταν πριν λίγο καιρό στον σηφακη ότι δεν έχετε ακούσει νεότερα από τον ίδιο για το έργο και θα πραγμτατοποιουσατε συνάντηση εκείνες τις ήμερες,τι έγινε τελικά?Το έργο είναι αναγκαίο,αλλά δεν βλέπω να γίνεται,τόσα χρόνια η ευρύτερη περιοχή των Γιαννιτσών είναι λες και δεν ανήκει στην Ελλάδα,αλλά κάπου αλλού.Παίρνουν λεφτά από έργα μελετικα ώριμα,παράκαμψη Γιαννιτσών Το 2012 και αντίδραση μηδέν.Μάς έφτιαξαν ένα δρόμο για γέλια μετά τη Παραλίμνη,καθώς πέραν το ότι διαθέτει μόνο μια λωρίδα ανά κατεύθυνση,δεν κουμπωνει πουθενά Σαν δρόμος,χρησιμοποιείται ελάχιστα και η διαγράμμιση του είναι άθλια(στις ευθείες διπλή γραμμή και στις στροφές διακεκομμενη που επιτρέπει προσπεράσεις).Αν κάποιος πάει 200 χιλιόμετρα μακριά και τον πεις ότι είσαι από τα Γιαννιτσά, θα σου πει είσαι από τα Γιάννενα κοντά??!!!!!Μηδέν Διαφήμιση σαν τόπος,που θα μπορούσε με την Πέλλα και τα μνημεία εντός πόλης,όσα έχουν μείνει,να έχει μεγάλη τουριστική κίνηση και φυσικά έσοδα.Και για να μην ξεχνιόμαστε,μπείτε στον ΟΣΕ και δείτε αν πουθενά,έστω αναφέρεται το έργο,στον στρατηγικό σχεδιασμό του οργανισμού...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. προς 2:02, αυτοί της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας που οι περισσότεροι σε πληροφορώ είναι από Αλμωπία και Έδεσσα, έκαναν και κάνουν και θα συνεχίσουν να κάνουν αυτό που μπορούν. Ε Σ Υ άνθρωπε μου τι έκανες ::::::::;;;;;;;;;;;;; ΜΑΛΛΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΟΥ, να σου χαιδεψουν την πλάτη και εσύαπό ικανοποίηση να τους ΞΑΝΑΨΗΦΗΣΗΣ

      Διαγραφή
    2. Με γνωρίζεις και με εντάσεις σε κάποιο κόμμα?Γιατί υπάρχει αυτό το κακό συνήθειο οι Έλληνες να τρώγονται μεταξύ τους?Ζήτησα να μάθω τι έγινε, αν έγινε αυτή η συνάντηση με τον σηφακη και εσύ μου επιτίθεσαι,πραγματικά δεν καταλαβαίνω.Το πελατειακό κράτος ακόμα και στην κρίση δεν έχει πεθάνει δυστυχώς.Εσύ μου απαντάς σαν τι,είσαι της πρωτοβουλίας και θιχτηκες τόσο?Τι είπα δηλαδή,δεν είναι αλήθεια ότι σε κανένα στρατηγικό σχεδιασμό του ΟΣΕ δεν υπάρχει το έργο?!Μπες και δες και θα καταλάβεις...

      Διαγραφή
  4. τρένο στα Γιαννιτσά !!!!!! εδώ απαξιώθηκε το τρένο στην Εδεσσα Φλωρινα βεροια παει να σταματήσει οι πρασινοκοκκινοι τάζουν τρένα στα Γιαννιτσά!!!!!!!!!! έλεος με το σανό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ.
      ΟΠΟΤΕ...........ΑΣΤΑ ΒΡΑΣΤΑ

      Διαγραφή
  5. Με αυταπάτες και ιδεοληψίες δεν γίνονται έργα. Αλλά με ρεαλισμό και προσγείωση στην πραγματικότητα. Η σύνθεση αυτή που ζητάτε … ίσως μετά από 30-40 χρόνια, πιθανόν. Πολύ φανφάρα για το τίποτε.
    Δεν είδα όμως αυτήν την Πρωτοβουλία Πολιτών να αντιδρά όταν μας κλέβαν τα λεφτά για τον δρόμο Χαλκηδόνα – Έδεσσα. Αλλά ούτε και κανένας φορέας, δήμαρχος, εκείνης της εποχής, εργατικά σωματεία, δικηγόροι, γιατροί, αγρότες κλπ, εκτός από το Επιμελητήριο, μόνο του αλλά και αυτό θέλουν να το καταργήσουν τώρα. Συνεπώς η ενέργεια της κας Τζάκρη δεν είναι θέσφατη.
    Ο σύντροφος Γιάννης τι κάνει; Πάλι ουραγός; Η προετοιμάζει ακόμη μια άλλη κολοτούμπα; Γιατί δεν μπορεί να φτιάξει το σταθμό στου Μουσείο της Πέλλας και το τραίνο της Καρατζόβας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βάλτε να περνάει και από την κρύα βρύση και την Αριδαία έτσι και αλλιώς μπαρούφες είναι να χαρούν και αυτοί λίγο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΜΦΩΝΩ. ΝΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΑΛΜΩΠΙΑ ΜΈΣΩ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ.

      Διαγραφή
  7. «Όλα τα ‘χει η Μαριορή ο φερετζές τής λείπει» Στα χρόνια της κρίσης και της οικονομικής δυσπραγίας κάποιοι εξακολουθούν να σκέφτονται και να συμπεριφέρονται σαν να μην συνέβη τίποτε!!! Ποιο τραίνο βρε στενόμυαλοι και απέδευτοι δημοσιουπαλλίσκοι; Το πρόβλημα είναι ότι αργούν τα προιόντα να φθάσουν στο λιμάνι της θεσσαλονίκης!!!
    Μισή ώρα από τα Γιαννιτσά , 45 λεπτά από Σκύδρα και μια ώρα από τη Εδεσσα. Που θα βοηθήσει ουσιαστικά η η δαπανηρή κατασκευή αυτής της γραμμής. Για να μετακινούνται ορισμένοι υπάλληλοι του νοσοκομείου , στρατιωτικοί , καθηγητές ή δάσκαλοι ; Αυτό είναι η πραγματικοί οικονομία ; Τίποτε ακόμη δεν καταλάβατε; Σημαντικοί οικονομολόγοι της χώρας πλέον ομολογούν ότι την εποχή των παχιών αγελάδων ξοδεύτηκαν τα πακέτα στήριξης σε έργα υποδομής (εποχή Σημίτη) και όχι στις παραγωγικές δραστηριότητες ,μεταποίηση , καινοτόμες επιχειρήσεις , εκσυγχρονισμός βιομηχανιών , βιολογικά προιόντα , στις μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις προιόντων υψηλής ποιότητας, εταιρίες υψηλής τεχνολογίας κλπ. Αυτά μπορούν να δώσουν ριζικές λύσεις στα προβλήματα της ανεργίας και να φέρουν την πραγματική ανάπτυξη του τόπου!!!Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ, Δυστυχώς μας λείπουν άνθρωποι με οράματα και ασχολούνται με τα κοινά τα ψώνια , οι ιδιοτελείς και αγύρτες πολιτικοί!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΣΥΡΙΖΑ πολλα πολλα χρονια παλευει για τον προαστιακο μεσω Γιαννιτσων. Ο Σηφακης εκανε και ερωτηση στη Βουλη και εγιναν συσκεψεις στο Νομο, υπογραφες ολων των φορεων Πελλας και Φλωρινας και συναντησεις στον ΟΣΕ με πρωτοβουλια του ΣΥΡΙΖΑ. Σιγουρα ο Σηφακης και η Νομαρχιακη Επιτροπη θα μιλησουν ξανα και ξανα και θα παλεψουν για την Πελλα.
    Η Τζακρη για ποιον Νομο παλευει; αν διαφωνει με την θεση του ΣΥΡΙΖΑ να την λεει στα οργανα του ΣΥΡΙΖΑ και οχι να δημιουργει προβληματα σε οτι παλευει ο ΣΥΡΙΖΑ χρονια, ειναι καινουργια σε αυτο το Κομμα αλλα καλο ειναι να συγχρονιζεται με το Κομμα που την δεχτηκε και το οποιο πλεον εκπροσωπει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις

    1. Ποτε δηλαδή?
      Όταν ηγούνταν ο Κωνσταντόπουλος και ο Αλέξης ηταν πρόεδρος του 15μελους?
      Δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο.
      Και επιτέλους φαίνεται ξεκάθαρα οτι γραφεις με δελτίο απο το γραφείο του Σηφάκη εναντιον της Τζάκρη.
      Αρχίσατε να τρωτε τισ σάρκες σας η μυρίζουν εκλογές και ψαρεύεται ψηφαλακια?
      Και για να τελειώνει η παπαριά με ρο τρένο.
      Σαν μεταφορικό μέσο να εξυπηρετεί 20/30 νοματαιους δεν συμφέρει . και -
      Αν ανοίξουν επιχειρήσεις εργοστάσια και άλλες εξαγωγικές μονάδες και γίνεται η μεταφορά προς Θεσσαλονίκη η προς το εξωτερικό τοτε μάλλον συμφέρει η δημιουργία επέκτασης του δικτύου.
      Και επειδή αντι να ανοίγουν επιχειρησεις,αυτές κλείνουν,αλλαξτε πλευρό και μιληστε για ουσιώδη προβλήματα και μη φουσκωνεται τα μυαλά κάποιων

      Διαγραφή
    2. Α ρε δόλιε Σηφάκη. Όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.

      Διαγραφή
  9. Το σύνδρομο που τρώει την Πέλλα εδώ και 10ετίες. Από την εποχή Πασχαλίδη μέχρι και σήμερα. Τρώτε τις σάρκες σας, ο θάνατός σου η ζωή μου σε βάρος βέβαια του κόσμου της Πέλλας. Σε όλα τα επίπεδα μάχες εμφύλιων πολιτικών χαρακωμάτων που τώρα πια και αυτά είναι δυσδιάκριτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το προβλημα ειναι τα εμφυλια πολιτικα χαρακωματα η ειναι οτι κανενας δεν αντεδρασε οταν κλαπηκε η Εγνατια και ολα τα αλλα;
      Τωρα υπαρχουν δυο θεσεις: υπερ η κατα της διεκδικησης του προαστιακου μεσω Γιαννιτσων. Σε αυτο το ερωτημα πρεπει να απαντησει κανεις και οχι οτι να πεταει την μπαλα στην εξεδρα ( φταινε οι εμφυλιοι κλπ)

      Διαγραφή
    2. ΣΗΦΑΚΗ ΈΤΣΙ ΌΠΩΣ ΚΑΝΕΊΣ ΘΑ ΦΎΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΈΔΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΌ ΤΗΣ ΤΡΈΛΑΣ ΣΟΥ

      Διαγραφή
    3. Μα κανένας δεν αντέδρασε εξαιτίας της παραπάνω περιγραφής. Και πότε η Πέλλα διεκδίκησε σύσσωμη ένα αίτημα. Πότε οι φορείς, οι πολιτικοί σχεδίασαν και διεκδίκησαν ένα μεγάλο έργο. Ως προς τον προαστιακό και την χρησιμότητά του ή όχι από οικονομικής κυρίως πλευράς άλλοι είναι αρμόδιοι να απαντήσουν. Η Πέλλα έχει απαρχαιωμένο οδικό δίκτυο και κει είναι το πρόβλημα.

      Διαγραφή
  10. το αλλο με τον τοτό το μάθατε?το μετρο της θεσ/νίκης θα εχει αφετηρία στην πλατεία Μάγγου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και η υποθαλάσσια θα ξεκινάει απο την γέφυρα της Αριδαίας και μέσω καραντερε και Λουδία θα βγαίνει στο λιμανι της Θεσσαλονίκης

      Διαγραφή
    2. καλό! και το τρένο θα το οδηγάει ο Σηφάκης ντυμένος Μέγας Ναπολέον!

      Διαγραφή
  11. Αγρότες Καρασμάνη θα λέτε και θα κλαίτε. Αυτός έχει κάκαλα. Έβγαλε τα λεφτά για τις μελέτες, έβγαλε τα λεφτά για την κατασκευή τους, και όταν τα κλέψανε τα λαμόγια στις εκλογές, αυτός τους ξεβράκωσε. Αυτός τους αποκάλυψε. Ας όψονται οι συνάδελφοί του που τον σαμποτάρανε. Και λέγανε δεν θα περάσει. Θα τα πάρουμε από ένα ταμείο που έχει 1 δισεκατομμύριο. Και πήρανε τα @ρχίδι@ μου. Βγάλτα ρε ΚΑΡΑΤΖΟΒΑ τι λέγανε τότε! Να βγάλει και η ΠΕΛΛΑ TV τα απίθανα που έλεγε ο Ψωμιάδης, γιατί τα γατάκια έχουνε μνήμη χρυσόψαρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε κολημενε μσς γέμισε 20 χρόνια μεγάλα έργα .Πες ένσ μεγάλο έργο του αυτά τα χρόνια;

      Διαγραφή
    2. Βρε έργο είναι οι μελέτες;

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.