Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γ. Καρασμάνης: Βάλτε επιτέλους τέλος στο "καραμπινάτο" σκάνδαλο με το δρόμο Χαλκηδόνας - Γιαννιτσών - Έδεσσας


Ο βουλευτής Πέλλας Γιώργος Καρασμάνης κατέθεσε στους υπουργούς Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, Ερώτηση με την οποία ζητεί να δοθεί επιτέλους τέλος στο "καραμπινάτο" σκάνδαλο με το δρόμο Χαλκηδόνας – Γιαννιτσών – Έδεσσας»!
Η ερώτηση έχει ως εξής:

ΕΡΩΤΗΣΗ                

Του Βουλευτή Πέλλας ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ

Προς τους Υπουργούς: 1.  Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και
                                      2. Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού

ΘΕΜΑ: «Βάλτε επιτέλους τέλος στο ¨καραμπινάτο¨ σκάνδαλο με τον δρόμο Χαλκηδόνας – Γιαννιτσών – Έδεσσας»!

Από το 2012, ο λαός της Πέλλας, περιμένει τη δικαίωση για το μεγάλο σκάνδαλο που αφορά στον οδικό άξονα Χαλκηδόνας – Γιαννιτσών – Έδεσσας, ο οποίος περιλαμβάνει τα τμήματα Χαλκηδόνα – Μελίσσι και Μαυροβούνι – Έδεσσα. Δηλαδή, για ένα έργο μεγάλης σπουδαιότητας για ολόκληρο τον Νομό μας.

Οι μέχρι και το 2004 Κυβερνήσεις, αντί του επιβεβλημένου ενδιαφέροντος για ένα έργο τέτοιας σημασίας, επέδειξαν – αντιθέτως –  σοβαρότατες ολιγωρίες και παραλείψεις. Να περιοριστώ αυτήν τη στιγμή στα γεγονότα ότι α) δεν χρηματοδότησαν ούτε τη μελέτη του έργου και, β) – και σημαντικότερο – δεν σχεδιάστηκε τη δεκαετία του 80 να περάσει από τον Νομό η νέα Εγνατία, όπως περνούσε η αρχαία ομώνυμη οδός.  Και το χειρότερο: Δεν φρόντισαν να υπάρξει κάθετη έξοδος προς την Εγνατία, για ένα Νομό που κατέχει το θλιβερό προνόμιο να διαθέτει το χειρότερο και πλέον επικίνδυνο οδικό δίκτυο σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Καταθέτω εδώ και τα επίσημα στοιχεία για τον εφιαλτικό αιματηρό απολογισμό στον συγκεκριμένο οδικό άξονα Χαλκηδόνας – Γιαννιτσών - Έδεσσας:  

-Από το 1990 μέχρι και τον Ιανουάριο του 2016 είχαμε 4863 τροχαία ατυχήματα, με τον τραγικό απολογισμό 537 νεκρούς, 643 σοβαρά τραυματίες και 3683 ελαφρύτερα …

Με την ανάληψη της Κυβέρνησης από τη Νέα Δημοκρατία το 2004, δόθηκαν 5 (πέντε) εκατομμύρια από το ΕΣΠΑ με σκοπό την εκπόνηση μελέτης για τον συγκεκριμένο οδικό άξονα, που προβλεπόταν τετράιχνος (δύο λωρίδες ανά κατεύθυνση), με νησίδα ασφαλείας στη μέση και με τη δέσμευση: η κατασκευή του τμήματος Χαλκηδόνα – Μελίσσι να ξεκινήσει το Α’ εξάμηνο του 2010 και το τμήμα Μαυροβούνι – Έδεσσα το Β’ εξάμηνο της ίδιας χρονιάς.
Δυστυχώς από το 2010 με την τότε Κυβέρνηση, άρχισε ο ¨χορός¨ των κωλυσιεργιών και των αναβολών. Φτάσαμε έτσι στην ημέρα της διάλυση της Βουλής την 11η Απριλίου 2012, οπότε και απένταξαν το έργο από το ΕΣΠΑ. Μετά δε από ένα οκταήμερο, στις 19/4/12, απέσυραν και την χρηματοδότηση των 120 εκατομμυρίων και με διαδικασίες φαστ τρακ στις 23/4/2012 τα χρήματα πήγαν για την Δυτική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης. Και μάλιστα με την υπογραφή του γενικού γραμματέα Δημοσίων Έργων και πρώην προέδρου της εταιρίας Εγνατίας και αναδόχου της Περιφερειακής Θεσσαλονίκης, υπό τις ευλογίες ασφαλώς του Θεσσαλονικέα αρμοδίου τότε υφυπουργού Υποδομών.  

ΕΠΕΙΔΗ, είναι πασιφανέστατη η άθλια μεθόδευση της υφαρπαγής των 120 εκατομμυρίων με τις παράνομες και ύποπτες κωλυσιεργίες που υποκρύπτουν σκοπιμότητες για την εξυπηρέτηση μικροπολιτικών συμφερόντων…

ΕΠΕΙΔΗ, πέραν των 120 εκατομμυρίων, είχε δεσμευθεί εγγράφως επιπλέον ένα σημαντικό ποσό από το Τομεακό πρόγραμμα του Υπουργείου για τη δημοπράτηση όλου του οδικού άξονα, ώστε να καλυφθεί το συνολικό κόστος των έργων μετά τις εκπτώσεις…

ΕΠΕΙΔΗ, ο φάκελος με τα 30 (τριάντα) αδιάψευστα στοιχεία – ντοκουμέντα που ο ίδιος έχω καταθέσει στα συναρμόδια Υπουργεία και στην Περιφέρεια καταγράφουν ανάγλυφα τη σκανδαλώδη μεθόδευση αυτής της αμαρτωλής ιστορίας…

ΕΠΕΙΔΗ, οι μαρτυρίες των υπηρεσιακών παραγόντων του Υπουργείου Υποδομών και της Περιφέρειας μιλούσαν εκείνη την εποχή για ¨έργο ώριμο¨…

ΕΠΕΙΔΗ, η ηγεσία του Υπουργείου Ανάπτυξης μιλούσε για δημοπράτηση του έργου τον Οκτώβρη του 2012 και για ολοκλήρωση της κατασκευής το 2015 (και όλα αυτά εγγράφως αρ. πρωτ. 37183/ΕΥΣ4531/11-10-2011)…

ΕΠΕΙΔΗ, με τον πιο επίσημο τρόπο η ηγεσία του Υπουργείου, τόσο υπό τον Σταύρο Καλογιάννη όσο και υπό τον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, αναγνώρισε το μεγάλο σκάνδαλο και δεσμεύτηκε να εντάξει το έργο στο νέο ΕΣΠΑ. Μάλιστα, με έγγραφο του 2013 (αριθμός πρωτοκόλλου 4367/13-10-2013), ζητήθηκε από την Περιφέρεια να αποστείλει τεχνικά δελτία ώστε να ενταχθεί στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, για να ξεκινήσει η δημοπράτηση και να ολοκληρωθεί με τα κονδύλια του ΕΣΠΑ της νέας περιόδου…

ΕΠΕΙΔΗ, στην πρόσφατη ΔΕΘ, όταν  ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας σε συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό έθεσε το θέμα, ο κ. Τσίπρας αναγνώρισε την προτεραιότητα που πρέπει να δοθεί στο συγκεκριμένο έργο και συμφώνησε για την χρηματοδότησή του…

ΕΡΩΤΩΝΤΑΙ οι ηγεσίες των Υπουργείων Υποδομών και Οικονομίας:
Τί προτίθενται να πράξουν και πότε, για την αποκατάσταση της κατάφωρης αδικίας από το συγκεκριμένο ¨καραμπινάτο¨ σκάνδαλο που εξακολουθεί να στερεί παρανόμως ένα έργο ζωής από το Νομό Πέλλας;     

Ο Ερωτών 
Γιώργος Καρασμάνης
Βουλευτής Πέλλας
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

22 comments:

  1. keitaxte pios meilai poy hsouna esu mexri proxtes eleoss

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε βουλευτά το 2006-7 που κατασκευαζόταν ο άξονας χαλκηδονας -παραλίμνη η παράταξη σου κυβερνουσε ,γιατι ο δρόμος δεν εγινε τετράινος όπως έλεγαν η μελέτες και έγινε αυτό το έκτρωμα που ελάχιστοι χρησιμοποιούν; Οσο για 2012 επι οικουμενικής μεταφέρθηκαν τα χρήματα στην περιφεριακή θεσσαλονίκης υπο την ανοχή και την πίεση παφαγόντων της παράταξης σου.Μίλα καθαρά επιτέλως και ονομάτησε τους Ποιοί φταίνε!!! Ασε μια ζωή τις γενικότητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απολογησου Καρασμανη και Τζακρη για τα 120 εκ που εκλεψαν απο τις παρακαμψεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι να απολογηθούν ρε φιλε, η αχρηστήλα τους (αυτονών και όλων των άλλων υπουργών, βουλευτών, νομαρχών και δημάρχων) δεν μπορεί να περιγραφεί. Και όμως κάποιοι από αυτούς επιμένουν και ξαναζητάνε την ψήφο μας, και δυστυχώς υπάρχουν οι ανόητοι που τους ψηφίζουν, για να μην κάνουν τίποτα για τον τόπο μας, μονο για την τσέπη τους. κρίμα σε όσους σκοτώνονται ή χάνουν την περιουσία και την υγεία τους στους δρόμους καρμανιόλα του νομού μας.

      Διαγραφή
  4. Λαμόγια όλοι σας δεν ντρέπεστε..μηδέν πρωτοβουλία δυστυχώς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προς3.31 Καρφώνεσαι ,οτι είσαι άθρωπος του Σηφάκη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κυριε Καρασμάνη εκτός τον ρόλο του υφυπουργου (Μαγκριώτη) πες και για την στάση του Ψωμιάδη κσι Θεοδωρίδη!!! ή αυτοί είναι δικοίσας καιδεν κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 2:38 μόνο την φωτογραφία σου δεν έχεις βάλει. Έχεις γίνει πλέον αντιληπτός. Σταμάτα να χύνεις τη χολή σου σε κάθε δελτίο του. Έλεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι μελέτες (3:14) δεν είναι τραπουλόχαρτα για να αλλάζουν. Εγκρίνονται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και βάση αυτής της μελέτης χρηματοδοτείται ο άξονας. Αυτό που περιγράφεις μόνο στο μονοπάτι του κήπου σου μπορεί να γίνει. Το 2012 η κυβέρνηση ήταν ΠΑΣΟΚ με πρωθυπουργό Παπανδρέου. Και οι ηγεσίες των αρμοδίων υπουργείων ΠΑΣΟΚ : Μαγκριώτης, Μωραϊτης. Και μάλιστα τα λεφτά φύγανε τη μέρα της διάλυσης της βουλής με ότι από αυτό μπορείς να καταλάβεις βγάζοντας τα παραμορφωτικά γυαλιά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σύμφωνα με το παραπάνω δελτίο τύπου του βουλευτή οι μελέτες για τον άξονα Χαλκηδόνα Μελίσσι έγιναν το 2004 από την ΝΔ.Και ρωτάω ξανά αφού προβλεπόταν τετράιχνος δρόμος γιατί έγινε αυτό το αίσχος; Οσο για το Απρίλιο του 2012 είχαμε κυβέρνηση Παπαδήμου από ΠΑΣΟΚ , ΝΔ , το ΛΑΟΣ ήδη είχε φύγη. Τώρα , όσο τα τραπουλόχαρτα της ΕΕ και τα παραμορφωτικά γυαλιά στα επιστρέφω και σε αφήνω στο κομματικό σου αλτσχάλμερ. Απλώς λυπάμαι που κάτι σαν εσένα με τον φανατισμό σου επιλέγοντας αδιέξοδες πολιτικές οδήγησαν την χώρα μου και τους νέους της ζητιάνους της Ευρώπης!!!

      Διαγραφή
  9. Σηφάκη το μένος σου για τον Καρασμάνη και τη Τζάκρη είναι αποκαλυπτικό αλλά πάντα θα βλέπεις την πλάτη τους και θα είσαι πάντα ο πισινός τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγρότες, Καρασμάνη θα λέτε και θα κλαίτε. Αυτός μας έδωσε ψωμί να φάμε. Από την πρώτη μέρα που βγήκε βουλευτής, όταν εσείς λαμόγια μας ληστεύατε. Καρακόλια έχετε μικρή μνήμη, αυτός δεν ήταν που αποκάλυψε το σκάνδαλο με τα 120 εκατομμύρια; Αυτός δεν ήταν που ξεμπρόστιασε ακόμη και τον Ψωμιάδη; Τόσο κοντή μνήμη έχετε; Λαμόγια, που με την ψήφο σας έχετε «γ@μήσει» την Ελλάδα. Λαμόγια μπείτε στα κλουβιά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπέεεεεεεεεεεε Προβατα

      Διαγραφή
    2. για να βγάζεις αυτές τις κραυγές, προφανώς είσαι μεταλλαγμένο γίδι με προβιά προβάτου!

      Διαγραφή
  11. Σηφάκη αν ο Καρασμάνης δεν ανακάλυπτε την απάτη ακόμη θα κοιμόσουν τον ύπνο του δικαίου. Αλλά συγγνώμη εσύ ασχολιόσουν τότε με τις μελέτες για το τραίνο της Καρατζόβας και τις μελέτες των ΑΠΕ με το πώς θα εκπαιδεύσεις τις άγριες πέστροφες στο άλμα επί κοντό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το θέμα δεν ήταν να την αποκαλύψη αλλα να την αποτρέψει και να κατασκευαζόταν σωστά ο δρομός.Τελικσ το μόνο που κάνει με τα δελτία τυπου είνσι να μας δείχνει τις περίφημες επερωτήσεις του.

      Διαγραφή
  12. Μηχανικός
    Η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας. Σωστά σου είπα ότι οι μελέτες δεν είναι τραπουλόχαρτα, για να τις εμφανίζουμε όποτε θέλουμε. Οι μελέτες δεν έγιναν το 2004. Απλά πάρθηκε η απόφαση να δοθούν τα χρήματα για να γίνουν, όπως λέει και το δελτίο του βουλευτή. Και για να γίνουν πρέπει να προηγηθεί διαγωνισμός για να αναδειχθεί ανάδοχος μελετητής, να γίνουν ενστάσεις κ.λ.π. τελικά ανατεθήκαν το 2006 με τη δέσμευση να παραδοθούν το 2009 ώστε να ξεκινήσει η δημοπράτηση του δρόμου το 2010. Γιαυτό και ο Σουφλιάς όταν το 2008 του παραπονέθηκε ο πρόεδρος του επιμελητηρίου για την καθυστέρηση, είπε το περιβόητο: «δεν βρήκα μελέτες. Αν εύρισκα, τώρα θα είχε ολοκληρωθεί το έργο».
    Όλα αυτά είναι αναρτημένα στο διαδίκτυο, όπως και τα 30 έγγραφα που επικαλείται ο βουλευτής. Και από ότι φαίνεται ξέρεις να σερφάρεις καλά στο διαδίκτυο και μπορείς να τα βρεις και να ενημερωθείς. Και επαναλαμβάνω ότι πρέπει να βγάλεις τα παραμορφωτικά σου γυαλιά, για να δεις την αλήθεια.
    Τώρα για το τμήμα Χαλκηδόνα – Μελίσσι είναι οι δύο παρακάμψεις Χαλκηδόνας και Γιαννιτσών. Γιαυτά τα τμήματα οι μελέτες είναι τετράιχνες, όπως και για το τμήμα Μαυροβούνι- Έδεσσα. Το τμήμα Παραλίμνης δεν έχει καμία σχέση με αυτές τις μελέτες.. Οι μελέτες του είναι παλιές.
    Τώρα για τον πρωθυπουργό, επειδή δεν έχω φανατισμό, σου λέω ότι έχεις δίκιο. Απλά εννοούσα ότι εκείνη την περίοδο ήταν κυβέρνηση Παπανδρέου με επικεφαλής τον Παπαδήμα. Η Ν.Δ. έβαλε 3-4 εξωκοινοβουλευτικούς σε μη παραγωγικά υπουργεία. Και για να μην ξεχνιόμαστε στα 2 αρμόδια υπουργεία υποδομών και οικονομίας ήταν όλοι ΠΑΣΟΚ ( υπουργοί, υφυπουργοί, γενικοί, ειδικοί γραμματείς όλοι). Γιαυτό και κάναν τη λαμογιά την ημέρα της διάλυσης της βουλής, με τις γνωστές διαδικασίες «φαστ - τρακ»
    Ως προς τις αδιέξοδες πολιτικές που οδήγησαν τη χώρα και τους νέους ψάξτε στους εξωκοινοβουλευτικούς κηπουρούς του Παπανδρέου που κρέμασαν με τις πομπές τους την Ελλάδα στα μανταλάκια της Ευρώπης. Λες και ήταν η μόνη που είχε δημοσιονομικά προβλήματα. Αλλά και στην κυβέρνηση των νεανίων του ΣΥΡΙΖΑ, που κόντεψαν να την ρίξουν στα βράχια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΄΄΄ Με την ανάληψη της Κυβέρνησης από τη Νέα Δημοκρατία το 2004, δόθηκαν 5 (πέντε) εκατομμύρια από το ΕΣΠΑ με σκοπό την εκπόνηση μελέτης για τον συγκεκριμένο οδικό άξονα, που προβλεπόταν τετράιχνος (δύο λωρίδες ανά κατεύθυνση), με νησίδα ασφαλείας στη μέση και με τη δέσμευση: η κατασκευή του τμήματος Χαλκηδόνα – Μελίσσι να ξεκινήσει το Α’ εξάμηνο του 2010 και το τμήμα Μαυροβούνι – Έδεσσα το Β’ εξάμηνο της ίδιας χρονιάς. Δυστυχώς από το 2010 με την τότε Κυβέρνηση, άρχισε ο ¨χορός¨ των κωλυσιεργιών και των αναβολών. Φτάσαμε έτσι στην ημέρα της διάλυση της Βουλής την 11η Απριλίου 2012, οπότε και απένταξαν το έργο από το ΕΣΠΑ. Μετά δε από ένα οκταήμερο, στις 19/4/12, απέσυραν και την χρηματοδότηση των 120 εκατομμυρίων και με διαδικασίες φαστ τρακ στις 23/4/2012 τα χρήματα πήγαν για την Δυτική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης. Και μάλιστα με την υπογραφή του γενικού γραμματέα Δημοσίων Έργων και πρώην προέδρου της εταιρίας Εγνατίας και αναδόχου της Περιφερειακής Θεσσαλονίκης, υπό τις ευλογίες ασφαλώς του θεσσαλονικέα αρμοδίου τότε υφυπουργού Υποδομών. ΄΄΄΄ α) εκπόνηση μελέτης 2004 για τετράιχνο, η κατασκευή του τμήματος Χαλκηδόνα – Μελίσσι να ξεκινήσει το Α’ εξάμηνο του 2010(ξεκίνησε το 06) και το τμήμα Μαυροβούνι – Έδεσσα το Β’ εξάμηνο της ίδιας χρονιάς.Ρε φίλε άν εσύ έχεις δίκιο ο βουλευτής και οι συνεργάτες του πρέπει να ξαναπάνε σχολείο!!!
    β) Επειδή δεν έχεις φανατισμό παραδέχεσαι ότι τον Απρίλιο του 12 πρωθυπουργός της Ελλάδας ήταν ο Παπαδήμος και όχι ο Παπανδρέου.(εδώ γέλασα και σε ευχαριστώ).γ) Την κυβέρνηση Παπαδήμου την στήριξε η ΝΔ έστω και με εξωκοινοβουλευτικούς ,άρα έχει την ευθύνη που της αναλογή,(δεν υπάρχει ολίγον έγκυος.) δ) Βεβαίως η κυβέρνηση Παπανδρέου έχει τις ευθύνες της (7 μήνες ) αλλά προηγήθηκαν τα 5,5 χρόνια της ΝΔ και του μικρού ΒΟΎΔΑ (που σου διαφεύγουν τυχαία) όπου είχαμε 15% έλλειμα ή 33 δις ευρώ το χρόνο. ε) και τέλος φαίνεται η κουτοπονηριά σου ΄ότι θα μπορούσαμε να ξεγελάσουμε την ΕΕ με τα δημοσιονομικά όπως δεν μπόρεσε η Ιρλανδία η Πορτογαλία και η Κύπρος.Αντί να παραδεχθείς την ευθύνη όσων κυβέρνησαν την χώρα κατά την μεταπολίτευση προσπαθείς σαν μικρό παιδί να αποποιηθείς τις ευθύνες τις παράταξης σου!!! Πως αισθάνεσαι για την Ελλάδα που παραδίδεις στην επόμενη γενιά; Δεν φταίει ο Καρασμάνης ,η Τζάκρη , ο Σηφάκης Ο Παπανδρέου , ο Καραμανλής κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μηχανικός
    Στα τραπουλόχαρτα είσαι ταχυδακτυλουργός και ξέρεις καλά το παιχνίδι της μπλόφας. Θα βγάλεις επιτέλους τα παραμορφωτικά γυαλιά, για να δεις την πραγματικότητα; Το 2004 πάρθηκε πολιτική απόφαση. Και τα λεφτά δεν είναι στραγάλια, για να δοθούν στο άψε σβήσε. Πρέπει να προκηρυχθεί διαγωνισμός όπως σου προ είπα, να δημοσιευτεί ο διαγωνισμός, να περάσει ένα χρονικό διάστημα μέχρι να κατατεθούν οι προσφορές από τους μελετητές, να συγκροτηθεί επιτροπή για να ανοίξει τις προσφορές, να ξεκαθαρίσει το πεδίο από τις ενστάσεις, και να γίνει τέλος το πρακτικό ανάθεσης.
    Δεν είναι δυνατόν! το καταλαβαίνεις και εσύ, να μπορέσει ο βουλευτής να χωρέσει σε μία σελίδα τα 30 αδιάσειστα στοιχεία-ντοκουμέντα που επικαλείται. Έμπα όπως σου είπα στο διαδίκτυο να τα βρεις. Υπάρχουν 3 αποφάσεις για τα χρήματα, για τις μελέτες. Η μία είναι στις 30/1/2006, η άλλη 27/10/2006 και η Τρίτη 14/12/2009. Είναι υπό την επίβλεψη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
    Ξεκόλλα από το τμήμα της Παραλίμνης. Δεν έχει καμία σχέση με τις τετράιχνες αυτές μελέτες. Όταν κατασκευάζονταν αυτό το τμήμα της Παραλίμνης, τότε ξεκινούσαν οι μελέτες της παράκαμψης Χαλκηδόνας, της παράκαμψης Γιαννιτσών (τμήμα Χαλκηδόνα – Μελίσσι) και της παράκαμψης Μαυροβούνι – Έδεσσας. Πώς να το πω διαφορετικά να το καταλάβεις;
    Τώρα ως προς το πολιτικό θέμα, η Ν.Δ. τον Νοέμβριο του 2011 στήριξε την κυβέρνηση Παπανδρέου για να πάει στις εκλογές του Φεβρουαρίου, αφού πρώτα πάρει την 3η δόση του δανείου και το περιβόητο PSI. To κατάλαβες;
    Επειδή τώρα μπαίνεις και σε άλλα θέματα που δεν γράφονται μέσα σε μια σειρά; Μην ξεχνάς ότι ο Βούδας είπε την αλήθεια. Και ζήτησε από την αντιπολίτευση να βάλει πλάτη αλλά αυτή ζητούσε εκλογές με το «λεφτά υπάρχουν». Όπως επίσης το 2014 το τραίνο της οικονομίας είχε μπει στις ράγες και από την κυβέρνηση των μαθητευόμενων νεανίων μάγων εκτροχιάστηκε, γιατί δεν ήθελε να ψηφίσει πρόεδρο της Δημοκρατίας.
    Και επειδή έχεις πολύ μεγάλο καημό και πονάς για τους βουλευτές του νομού, προφανώς θέλεις να τους διαδεχθείς, κάνε υπομονή, γιατί θα τους φάμε για πολλά χρόνια στη μάπα.
    ΤΕΛΕΙΑ . ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή βλέπω γνωρίζεις επί του θέματος, έστω και θεωρητικά να το δούμε, γιατί επετράπη να γίνει ένας δρόμος με 1 λωρίδα ανά κατεύθυνση και στη παραλίμνη και στο μελίσσι παλαιότερα, ενώ υπήρχε και υπάρχει σχέδιο για δύο λωρίδες ανά κατεύθυνση στα υπόλοιπα τμήματα?Επίσης,έστω και αν κατασκευάζονταν τα υπόλοιπα τμήματα όπως αναφέρεις,υπάρχει δυνατότητα να γίνουν και τα υπόλοιπα υπάρχοντα που αναφέρω σε δρόμους ταχείας κυκλοφορίας(2 λωρίδες ανά κατεύθυνση)?

      Διαγραφή
  15. Η αγυρτεία εχει ονοματεπώνυμο, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ!!!! Η αθλιότητα του δεν ξέρω, δεν ειδα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.