Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μαθήτρια δημοτικού στο χειρουργείο λόγω bullying


Στο χειρουργικό κρεββάτι αναγκάστηκε να καταφύγει ένα νεαρό κορίτσι από τα Ιωάννινα καθώς, όπως καταγγέλλει η μητέρα του, επί δύο χρόνια είχε πέσει θύμα σχολικού εκφοβισμού από μαθητή μεγαλύτερης τάξης εξαιτίας μιας δυσμορφίας των αυτιών του. 

Σύμφωνα με την έγγραφη καταγγελία, την οποία δημοσιεύει το epirus-tv-news, η κόρη της χειρουργήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο λόγω της μεγάλης ψυχολογικής πίεσης που δεχόταν το παιδί από τους συμμαθητές της στο σχολείο λόγω δυσμορφίας των πτερυγίων της. 
Η μητέρα καταγγέλλει επίσης ότι παρά το γεγονός ότι είχε επανειλημμένα απευθυνθεί στον διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου όπου φοιτούσε η μικρή, εκείνος δεν προέβη σε κανένα μέτρο για την αντιμετώπιση της επιθετικής συμπεριφοράς των παιδιών, αναγκάζοντας την οικογένεια να συναινέσει στη χειρουργική επέμβαση, παρά το νεαρό της ηλικίας της. 
Όμως, όπως αναφέρει, ακόμη και μετά από την επέμβαση συνέχισε η επιθετική συμπεριφορά σε βάρος της κόρης της, με το κορίτσι να γυρίζει στο σπίτι σε άθλια κατάσταση, κλαίγοντας και αρνούμενη να ξαναπάει στο σχολείο.
Τελικά, οι γονείς της μαθήτριας έκαναν αίτηση για μετεγγραφή της σε άλλο δημοτικό σχολείο.
Κι όλα αυτά σε μια πόλη που, όπως αναφέρει το epirus-tv-news βαρύνεται από το θέμα Bullying καθώς νωπές είναι ακόμη οι μνήμες με την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη, φοιτητή στη γαλακτοκομική σχολή της περιοχής.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.