Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επίδειξη μόδας στο "Cafe Chocolat" στη Σκύδρα (φωτο)


Γέμισε λάμψη και όμορφες παρουσίες η πλατεία της Σκύδρας το βράδυ της Τετάρτης με την επίδειξη μόδας που έγινε στο Cafe Chocolat. 

Το μαγαζί ήταν πλημμυρισμένο με κόσμο από νωρίς και το όμορφο θέαμα που παρουσίασαν τα κορίτσια του Πέτρου Δούκα, οργανωτή της εκδήλωσης αντάμοιψε την επιλογή τους στο έπακρο. 

Χρέη παρουσιαστή της εκδήλωσης ανέλαβε ο πολυτάλαντος Θοδωρής Καμπάλης, γνωστός στον ποδοσφαιρικό κόσμο ως Μπουφόν, αφού πρόκειται για έναν εκ των κορυφαίων πορτιέρο του Νομού που πρόσφατα μεταγράφηκε στην Δόξα Μαυροβουνίου. 

Η πικάντικη του παρουσίαση έδωσε άλλο χρώμα στην βραδιά. Την παράσταση σίγουρα όμως έκλεψε η χορεύτρια από την Θεσσαλονίκη Αλίκη, που πραγματικά με την εντυπωσιακή και σέξυ εμφάνιση της και τα χορευτικά της καθήλωσε τους πάντες.
Τα ρούχα των κοριτσιών ήταν από το κατάστημα Σημαιοφορίδου Γεωργία (Σκύδρα-Έδεσσα-Βέροια), τα κοσμήματα και αξεσουάρ από Μαρία Μάτη (Princess) στη Σκύδρα και η επιμέλεια των μαλλιών από την Μαρία Καρτάλη (Σκύδρα MK). 

Επιμέλεια: Χαρά Ματεντζόγλου

*H τυχόν καθυστέρηση εμφάνισης των φωτογραφιών οφείλεται σε τεχνικούς λόγους
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.