Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κατερίνα Ιγνατιάδου: "Eυχαριστώ θερμά τους υπαλλήλους του Δήμου Σκύδρας"


"Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους υπαλλήλους του Δήμου Σκύδρας, που μετά την εργασία τους, προσφέρουν εθελοντικές υπηρεσίες στο πράσινο, αναγνωρίζοντας ότι με τον έναν υπάλληλο πρασίνου που τώρα διαθέτει ο δήμος μας, δεν μπορούν να γίνουν θαύματα στα 20 χωριά του δήμου και την πόλη της Σκύδρας, κι όλα αυτά αθόρυβα και χωρίς προβολή και δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνουν, ούτε και η τελευταία.

Θεωρώ αυτονόητο ότι το περιβάλλον και η καθαριότητα είναι υπόθεση ΟΛΩΝ ΜΑΣ. Επίσης πρέπει να πω οτι θεωρώ ποταπό και μικροπρεπές την εξάντληση και τον περιορισμό των αντιπολιτευτικών "γνώσεων" κάποιων, αποκλειστικά στα θέματα της καθαριότητας, όταν γνωρίζουν πολύ καλά το προσωπικό και τα μέσα που διαθέτουμε και τα οποία καμία σχέση δεν έχουν με το παρελθόν. 

Μήπως όταν ήταν αυτοί αντιδήμαρχοι ή πρόεδροι, οι σύμβουλοι δεν βοηθούσαμε προσωπικά και οικονομικά στην καθαριότητα;; Αλλά από ανθρώπους που δημόσια στο δημοτικό συμβούλιο Σκύδρας, δήλωσαν την αντίθεση τους με τον εθελοντισμό τον οποίο χαρακτήρισαν μαύρη εργασία, τι μπορεί να περιμένει ή να ελπίζει κανείς...

Ευτυχώς γι εμάς ο κόσμος βλέπει και κρίνει...και πάλι ευχαριστώ τους υπαλλήλους και συνεργάτες μου στο Δήμο Σκύδρας, που είναι δίπλα μου και καθημερινά δίνουμε τον δικό μας δίκαιο και καλό αγωνα."

Kατερίνα Ιγνατιάδου
Δήμαρχος Σκύδρας
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

11 comments:

  1. Κατερίνα Ιγνατιάδου σε τιμά ιδιαίτερα το συγκεκριμένο δελτίο τύπου και το ευχαριστω στους εργαζόμενους στο δήμο Σκύδρας, σε αντίθεση με τον δήμαρχο Εδεσσας και την ομαδούλα του που δεν σέβονται τους εργαζόμενους και έχουν ανοίξει χορό μηνύσεων με αυτούς (Βεντέτα) κρατώντας τους παράλληλα επί μήνες απλήρωτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχεις όμως και αξιους συνεργάτες οι οποίοι αν και.εργαζόμενοι δεν παραμελούν τα καθήκοντα τους ως αιρετοί, και ακόμα στον λιγοστό ελεύθερο χρόνο τους,σηκώνουν το τηλ για τους κατοίκους, και βοηθάνε όπως και οπου μπορούν μόνοι τους.
    Σε αντίθεση με κάποιους που καθονται ατσαλακωτοι και πίνουν τον καφέ τους, και έχουν την απαίτηση με τους ελάχιστους υπαλλήλους που διαθέτει ο δήμος μάς, να δούνε θαύματα ενα μια νυκτί.
    Ο ψαράς λέει αν δεν βρέξει τον κώλο του,δεν πιάνει ψάρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλα ωραία και καλά. Δείτε όμως και τον φωτισμό στους δρόμους. Εκείνη η Θεοδώρου πόλεως μέσα στο μαύρο σκοτάδι είναι μόλις πέσει το φως της μέρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ ΟΥΣΙΑ ΜΗΔΕΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μας έχουν πνίξει ΤΑ σκουπίδια στην ΣΚΥΔΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αυταρχισμός αλαζονεία ένα μικρό παρεάκι διοικεί το δήμο Σκυδρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΟΝΟ Ο ΤΖΑΜΤΖΗΣ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΣΚΥΔΡΑ ΑΠΟ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΧΟΙΔΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΟΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα σχόλια από τις 21:40 μέχρι τις 21:45 τα γράφει ο ίδιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΧΟΙΔΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΚΥΔΡΑ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΔΕΞΙΟΙ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΙΓΝΑΤΙΑΔΟΥ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΡΕ ΣΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;;;;ΕΙΣΤΕ ΧΑΖΟΙ;;;;ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΙΩΝΑ ΖΕΊΤΕ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.