Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Game of Thrones: To spoiler της έβδομης σεζόν που τρέλανε τους οπαδούς της σειράς


Τα τελευταία έξι χρόνια, οι παραγωγοί του Game of Thrones μας υπενθυμίζουν το Winter Is Coming, ωστόσο ο φετινός χειμώνας αναμένεται δύσκολος για τους φανατικούς οπαδούς της σειράς.

Κι αυτό γιατί όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, ο έβδομος κύκλος θα μεταδοθεί από το HBO, το καλοκαίρι του 2017. Οι fans της σειράς ωστόσο, έχουν αποδεχτεί το μεγάλο κενό που θα προκύψει μέχρι τη νέα σεζόν και αναζητούν συνέχεια πληροφορίες που θα τους κρατήσουν... ζεστούς!

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ SPOILER ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΒΔΟΜΟ ΚΥΚΛΟ

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι Watchers in the Wall, φόρουμ θαυμαστών της σειράς αποκάλυψαν ότι η παραγωγή ανακοίνωσε κάστινγκ για 450 κομπάρσους, για μια επική μάχη που θα γυριστεί στην Ισπανία.

Οι αιτήσεις για τις συγκεκριμένες θέσεις ξεπέρασαν τις 8.000, με τους παραγωγούς να αναζητούν λεπτούς άνδρες (18 έως 50 ετών), με καλή φυσική κατάσταση, στρατιωτική εμπειρία, χωρίς μαλλιά και μούσια, ενώ δεν θα πρέπει να υπάρχουν τατουάζ σε εμφανή σημεία.

Όπως υποστηρίζουν, η HBO και το γραφείο casting ModExpor Internacional οι 450 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μια από τις επικότερες μάχες που έχουμε δει ποτέ σε τηλεόραση και κινηματογράφο, ενώ σημειώνεται πως η επερχόμενη μάχη θα είναι τόσο μεγάλη, που θα κάνει τη "Μάχη των Μπάσταρδων" του 6ου κύκλου να μοιάζει με παιχνίδι.

Όσο για το ποιοι αναμένεται να κονταροχτυπηθούν στην πιο επική μάχη; Oι απαιτήσεις των παραγωγών μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι αυτός ο στρατός θα είναι της Ντενέρις Ταργκάρυεν, η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα τα βάλει με την βασίλισσα Σέρσεϊ για να καταλάβει το King’s Landing.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.