Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

H γιορτή για τα 90 χρόνια του Αλμωπού (φωτο)


Ο φακός μας βρέθηκε στην βραδιά -γιορτή που διοργάνωσε η ομάδα του Αλμωπου Αριδαίος για να γιορτάσει και τα 90 χρόνια της ίδρυσης της αλλά και για την άνοδο της ομάδος στην Γ Εθνική.
Η προσέλευση του κόσμου δεν ήταν ιδιαίτερα μεγάλη αλλά αυτοί που παραβρέθηκαν στο γήπεδο απόλαυσαν μια πολύ όμορφη βραδιά με τα χορευτικά συγκροτήματα των Γυναικών της Ορμας και της Ευξείνου Λέσχης Αλμωπίας να ανοίγουν την αυλαία με τα χορευτικά τους. 

Ο πρόεδρος της ομάδος απηύθυνε χαιρετισμό στον κόσμο και πλαισιωμένος απ όλη την οικογένεια του Αλμωπου έκοψε την πολύ όμορφη τούρτα προσφορά του Ζαχαροπλαστειου Βαδα. Το παρόν τους στην βραδιά έδωσαν και ο Δήμαρχος Αλμωπία Δημήτρης Μπινος πλαισιωμένος από τους συνεργάτες του καθώς και αρκετά γνώριμα ποδοσφαιρικά πρόσωπα.




Επιμέλεια: Χαρά Ματεντζόγλου
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Ποιος κοσμος να ακουλουθησει με τα τελευταια καραγκιοζιλικια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στον κύριο Γάτσο για ότι έχει πετύχει ως τώρα αλλά με αυτούς που έχει δίπλα του ήδη άρχισε να εκτίθεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Mεγάλη αποτυχία ο χορός... μεταξύ συγγενών και φίλων έγινε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο αλλος σε γνωστη ιστοσελιδα με νεα της αριδαιας (μην γραψω ακριβως γτ δν το βλεπω ν δημοσιευεται) γραφει για μεγαλη επιτυχια στον χορο...δλδ καμια αντικειμενικοτητα..δηλωνει κ δημοσιογραφος..φυσικα τα ιδια γραφει για ολους τους χορους κ τα πανηγυρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.