Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αυτό είναι το νέο iPhone 7!


H Αpple παρουσίασε το νέο της iPhone 7! Διαβάστε όλα τα νέα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του

O CEO της Apple, Τιμ Κουκ, παρουσίασε σε εκδήλωση στο Σαν Φραντζίσκο το νέο iPhone 7 ενθουσιάζοντας όλους τους λάτρεις των iPhone!

Το νέο iPhone 7 θα είναι αδιάβροχο και με προστασία από τη σκόνη, θα έχει καινούργια φωτογραφική μηχανή και στερεοφωνικά ηχεία, ενώ η μπαταρία του θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια. Μάλιστα, η φωτογραφική μηχανή στο iPhone 7 plus θα είναι ακόμα καλύτερη καθώς θα είναι διπλή.

Συγκεκριμένα, θα αποτελείται από δύο κάμερες 12MP, εκ των οποίων η μία είναι τηλεφακός και η άλλη ευρυγώνιος φακός. Η διπλή κάμερα στην πλάτη του συνδυάζει δυο αισθητήρες που λειτουργούν ως 2x optical zoom, κάτι που υπόσχεται μοναδικά αποτελέσματα, πιο αποτελεσματικό zoom και καθαρές φωτογραφίες. 

Η κάμερα θα έχει τη δυνατότητα να βγάζει πολλαπλές φωτογραφίες και να τις ενώνει ώστε να βγει ένα ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα, θα έχει ολοκληρωμένο editing, ενω θα βγάζει τις καλύτερες selfie.

Τα ηχεία του iPhone θα είναι στερεοφωνικά, ενώ όπως αναμενόταν τα ακουστικά του θα είναι χωρίς καλώδια και θα ονομάζονται Apple Airpods. Τα ακουστικά αυτά θα είναι διαθέσιμα από τον Οκτώβριο, ενώ θα κοστίζουν 159 δολάρια. Φυσικά θα μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει και τα κλασικά ακουστικά με το καλώδιο.

Παράλληλα το iPhone 7 θα είναι πιο γρήγορο από κάθε άλλο iPhone που έχει κυκλοφορήσει έως τώρα.

Τα γραφικά θα ειναι "απλώς συγκλονιστικά" κάτι που θα έπιτρέπει στους χρήστες να κατεβάζουν και να παίζουν παιχνίδια που πριν δεν μπορούσαν.

Το iPhone 7 θα κυκλοφορήσει εκτός από το κλασικό λευκό και μαύρο χρώμα, σε μαύρο ματ και χρυσό και ασημί.

Η τιμή του iPhone 7 στην αμερικανική αγορά θα ξεκινά από τα 649 δολάρια για τα 32 gb, ενώ του iPhone 7 plus από τα 769 δολάρια.

Το iPhone  είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελίες από τις 9 Σεπτεμβρίου, ενώ θα κυκλοφορήσει κανονικά μια εβδομάδα μετά, στις 16 Σεπτεμβρίου, σε ορισμένες χώρες. Ανάμεσα σε αυτές δεν είναι η Ελλάδα. Πιθανότατα στη χώρα θα έρθει με μια εβδομάδα καθυστέρηση, δηλαδή στις 23 Σεπτεμβρίου.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με την τραγουδίστρια Sia να ανεβαίνει στη σκηνή.

Κάποια από τα χαρακτηριστικά του νέου iPhone είχαν γίνει γνωστά νωρίτερα από ένα tweet της Apple που βγήκε στον "αέρα" ενώ ο Τιμ Κουκ της εταιρείας ήταν στη σκηνή και δεν είχε παρουσιάσει ακόμα το κινητό. Φυσικά αυτό δεν θα έπρεπε κανονικά να συμβεί... Λίγο μετά τo tweet διαγράφηκε από τον λογαριασμό της Apple.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.