Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Kάλεσμα για εκλογές Αγροκτηνοτροφικού Συλλόγου Μπλόκου Γυψοχωρίου


Συνάδελφοι αγρότες, κτηνοτρόφοι.

Πέρασαν 6 μήνες από την λήξη των περσινών κινητοποιήσεων. Μετά από την συνάντηση με τον πρωθυπουργό και τις υποσχέσεις (ψεύτικες όπως αποδείχθηκαν εκ των υστερών) που μοίρασε έχουμε βρεθεί σε χειρότερη κατάσταση σε σχέση με αυτή που είμασταν πέρσι τον χειμώνα πριν να βγούμε στους δρόμους. Αν συνυπολογίσουμε τις φετινές δυσκολίες που είχαμε, για μια ακόμη φορά στην καλλιεργητική περίοδο, καταλαβαίνουμε όλοι ότι ο χειμώνας που έρχεται θα είναι πολύ δύσκολος.

Κοντά σε όλα αυτά η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ συνεχίζει με ακόμα μεγαλύτερη ένταση την πολιτική των προηγούμενων κυβερνήσεων, ισοπεδώνει ό,τι απέμεινε από τις κατακτήσεις μας. Σε συνδυασμό με την απίστευτη φοροληστεία, στέλνει στην ανέχεια και τη φτώχεια χιλιάδες αγρότες και όχι μόνο, μετατρέποντας προβληματική και σχεδόν αδύνατη την αξιοπρεπή μας διαβίωση. 
Επειδή θέλουμε να μείνουμε στη γη και την παραγωγή μας. Επειδή δε θέλουμε να σβήσουν τα χωριά μας και επειδή δεν έχουμε πλέον άλλη λύση, πρέπει να πάρουμε το μόνο δρόμο που μας απομένει, το δρόμο της οργάνωσης, το δρόμο του αγώνα.

Κατανοώντας την αναγκαιότητα όλων των παραπάνω, απευθύνουμε ανοικτό κάλεσμα σε όλους τους αγρότες- κτηνοτρόφους της ευρύτερης περιοχής του νομού Πέλλας για την Κυριακή 2 Οκτωβρίου και ώρα 11π.μ στο χώρο όπου στεγάζεται ο πολιτιστικός σύλλογος Πυρσός στο Παλαίφυτο, για να πραγματοποιήσουμε το πρώτο βήμα για την δημιουργία ενός αγροκτηνοτροφικού συλλόγου. Οι υποψηφιότητες για το Δ.Σ θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου.

Στόχος μας η δημιουργία ενός συλλόγου ο οποίος θα είναι αποκούμπι για κάθε φτωχό και μεσαίο αγρότη και κτηνοτρόφο της περιοχής μας. Για να έχει τη δύναμη να οργανώνει τους αγώνες, για να υπερασπίζεται τα συμφέροντά μας, να διεκδικεί λύσεις.

Υ.Γ Τηλέφωνα επικοινωνίας για κατάθεση υποψηφιοτήτων                                          
6948545056 και 6972317345  
Μπλόκο Γυψοχωρίου
                                                                       

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.