Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρόμος στην Ιαπωνία από τον τυφώνα "Malakas" (βίντεο)


Δεν είναι αστείο… Αυτό είναι το επιστημονικό όνομα ενός πανίσχυρου τυφώνα.

Μπορεί από το όνομα του τυφώνα να προκύπτει μια… διάθεση για πλάκα, ωστόσο, τα πράγματα είναι σοβαρά. Μετά από σχεδόν έξι χρόνια ο τυφώνας «malakas» είναι έτοιμος να σαρώσει ξανά την Ιαπωνία και τις Φιλιππίνες μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Οι μετεωρολόγοι που παρακολουθούν την περιοχή και καταγράφουν λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του φαινομένου  αναφέρουν πως η τροπική καταιγίδα βρίσκεται αυτή την ώρα βορειοδυτικά του νησιού της Okinawa το οποίο και αναμένεται να πλήξει με θυελλώδεις ανέμους, βροχή και καταιγίδες, και κινείται με ταχύτητα που φτάνει ακόμη και τα 95 χιλιόμετρα την ώρα, ενώ στην συνέχεια θα περάσει εντός των ορίων ευθύνης των Φιλιππίνων.

Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί είναι πως οι Αμερικανικές βάσεις στην Okinawa παραμένουν σε κατάσταση επιφυλακής επιπέδου 4, αναμένοντας αυτό να αλλάξει από το απόγευμα της Τετάρτης.



Πηγή: newsbeast.gr
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. ΤΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΥΦΩΝΑ "ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΡΝΕΙ"... Ι.Χ.Θ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ονομασια-ορος του τυφωνα δεν ειναι τυχαια,π-ροερχεται απο τα αρχαικα χρονια, διοτι το σπορ ειναι ακομα αρχαιοτερο,απο την εποχη των Πτωτανθρωπων προγονων μας.Ομως ,μονο ο λεξιλογικος πλουτος της Ελληνικης θα μπορουσε να ορισει αυτο το παναρχαιο σπορ.Αναμφισβητητα ,με την εκστρατεια του Μεγαλου Αλεξανδρου ,ο τοσο δημοφιλης ορος του προαναφερθεντος αθληματος- σπορ, εφτασε στα περατα της Ανατολης.Αυτο ειναι ισως και μια αδιαψευστη αποδειξη οτι η αρχαια γλωσσα μας ξεπερασε τα ορια Των Ινδιων,μιας και ξερουμε οτι ο Μεγας στρατηλατης μας διεθετε αριστους ναυαρχους,σαν τον Νεαρχο,οι οποιοι την διαδρομη την παιζαν στα δαχτυλα τους Σε αυτο το επιχειρημα τι θα μπορουσαν να αντιπαραθεσουν οι σημερινοι παραχαρακτες της ιστοριας μας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΜΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΚΙΟΛΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.