Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Άνοιξε τις πύλες της η φετινή "Pella Agrο" (φωτο)


Για τρίτη συνεχή φορά πραγματοποιείται φέτος στην Πέλλα η σημαντικότερη αγροτική έκθεση της περιοχής

Η ¨Pella Agro 2016¨ άνοιξε και επίσημα τις πύλες της για το κοινό αμέσως μετά από τα εγκαίνια που πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης στην Κρύα Βρύση του Δήμου Πέλλας. Τον κόσμο καλωσόρισαν ο Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πέλλας Ιορδάνης Τσώτσος οι οποίοι, κατά το χαιρετισμό τους, τόνισαν την εξαιρετική συμβολή της εκδήλωσης για την προβολή των αγροτικών επιχειρήσεων και την ενημέρωση του αγροτικού κοινού σχετικά με τα πιο πρόσφατα τεχνολογικά επιτεύγματα του κλάδου.

Στη συνέχεια ακολούθησαν χορευτικές εκδηλώσεις από συλλόγους της περιοχής. Η ομάδα πρωτοβουλίας πολιτών για την επιστροφή του Δήμου Κρύας Βρύσης ανάρτησε πανό στον χώρο των εγκαινίων με τη φράση ¨Δήμος ξανά στην Κρύα Βρύση. Αν θέλεις βοήθησε κι εσύ με την ΥΠΟΓΡΑΦΗ σου!¨. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την εκδήλωση απουσίασαν οι βουλευτές της Πέλλας, ενώ εντύπωση προκάλεσαν οι μακροσκελείς τοποθετήσεις των ομιλητών οι οποίοι, σε αρκετά σημεία, άφηναν αιχμές κατά της κυβερνητικής πολιτικής, θυμίζοντας... προεκλογική περίοδο.
Η έκθεση αναμένεται να φιλοξενήσει και φέτος χιλιάδες επισκέπτες και δεκάδες εκθέτες από την ευρύτερη περιοχή της Κ. Μακεδονίας με στόχο την προβολή τομέων και προϊόντων όπως: 
Αγροτικά μηχανήματα- εφόδια
Ελιά –λάδι 
Αμπέλι- Οινοποιία 
Βιολογικές καλλιέργειες 
Κτηνοτροφία Μελισσοκομία 
Ενέργεια Αυτοκίνητο, 
επαγγελματικό – αγροτικό. 
Δόμηση – κήπος

Την έκθεση συνδιοργανώνουν ο Δήμος Πέλλας, το Επιμελητήριο Πέλλας και η  Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας και οι εργασίες της θα διαρκέσουν μέχρι την προσεχή Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016.





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.