Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Είναι επίσημο: To Stranger Things θα επιστρέψει! (βίντεο)


Ήταν σχεδόν σίγουρο ότι θα υπάρχει συνέχεια στο StrangerThings, αλλά αν δεν υπάρξει επίσημη ανακοίνωση δεν μπορείς να χοροπηδήσεις από τη χαρά σου.

Τώρα λοιπόν ήρθε η ώρα να χοροπηδήσετε!

Το Netflix ανακοίνωσε επίσημα ότι η σειρά θα επιστρέψει το καλοκαίρι του 2017 για εννέα ακόμα επεισόδια!

Φυσικά οι δημιουργοί του, τα αδέρφια Ντάφερ, επιστρέφουν και όπως λένε είναι ενθουσιασμένοι για τη συνέχεια της ιστορίας.

«Είναι εντυπωσιακό που ξέρουμε ότι ο κόσμος αγάπησε και ανταποκρίθηκε σε αυτό το “σύμπαν” και σε αυτούς του χαρακτήρες. Όσο είναι δυνατό θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε την ιστορία όπως και στην πρώτη σεζόν, δηλαδή γράφοντας αυτά που μας ενθουσιάζουνε και πιστεύουμε ότι είναι κουλ. Ελπίζουμε ότι αυτό θα βγει και στον κόσμο και θα αγαπήσουν τη σειρά ξανά», ανέφεραν τα αδέρφια.

Μάλιστα, στη δημοσιότητα δόθηκε και το πρώτο teaser της σειρας, όπου βέβαια δεν γίνεται καμία ιδιαίτερη «αποκάλυψη» εκτός από τους τίτλους (όπως υποθέτουμε) των επεισοδίων της σειράς…
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.