Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αλμωπός Αριδαίας - ΦΑΣ Νάουσας 0-0 (βίντεο&φωτο)


Έμειναν στο μηδέν 

Μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας Αλμωπός και Νάουσα στο μεταξύ τους παιχνίδι στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής της Γ εθνικής κατηγορίας, όχι όμως και τις εντυπώσεις. Σ ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι οι δυο αντίπαλοι παίζοντας με σβηστές τις μηχανές δεν κατάφεραν να προσφέρουν το αναμενόμενο θέαμα στους 300 περίπου φιλάθλους που παρακολούθησαν το παιχνίδι.

Λιγοστές οι καλές ευκαιρίες στα καρέ και των δυο ομάδων με τους 2 τερματοφύλακες Μένιο και Κοντογουλίδη να κλέβουν τις εντυπώσεις αφού όποτε χρειάστηκε είπαν δυνατό όχι κρατώντας το μηδέν στα δίχτυα τους. Στο τελευταίο 10' του αγώνα οι δυο ομάδες έμειναν με 10 παίκτες εξαιτίας της συμπλοκής μεταξύ παικτών που υπήρξε στο γήπεδο με αποτέλεσμα να αποβληθούν Μουρατίδης του Αλμωπού και Σαμαρόπουλου της Νάουσας που μάλιστα ο δεύτερος έκανε την παρθενική του εμφάνιση με την ομάδα της Νάουσας και αγωνίστηκε μόνο 10'.

Στις καλές στιγμές του αγώνα το τετ α τετ του Κωτσιόπουλου και η κεφαλιά του Μουρατίδη και Καραγιάννη στο πρώτο μέρος. Ενώ στο δεύτερο μέρος ο Γιώργος Μπρέγκου με μια πολύ έξυπνη κίνηση έκλεψε την μπάλα σε αντεπίθεση κάνοντας ένα σουτ βολίδα από τον χώρο του κέντρου ο πολύ κάλος όμως Μένιος είπε όχι με θεαματική απόκρουση. Στο σημείο αυτό ο έμπειρος μέσος της Νάουσας τραυματίστηκε και αποχώρησε από το παιχνίδι. 
Η διαιτησία των Γκαραγκάνη, Βρούζη και Μηνούδη του ΣΔ Πιερίας με λάθη.

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Τυριακίδης): Μένιος, Ελευθεριάδης Θ. Παπασυμεών, Μουρατίδης Ζαρογιάννης Καμπάνης (50' Ελευθεριάδης Γ), Παντελίδης (82' Αβραμίδης), Διαμαντίδης Καραγιάννης, Ελευθεριάδης Λ., Τσιρλίδης (60' Κοβάτσης)

ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ (Ντίσιος): Κοντογουλίδης, Μπρέγκου(70' Σαμαρόπουλος), Κασμερίδης, Γιανόπουλος, Ζούρκος, Νίρλας (90' Αγγγελίδης), Καπετάνος, Περηφανόπουλος, Κωτσόπουλος, Μουρίκι, Τούφας (60 Ντινόπουλος) 

Επιμέλεια: Χαρά Ματεντζόγλου

Δείτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα και φωτογραφίες μέσα από την κάμερα του karatzova.com:


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.