Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ακρίτας Σωσάνδρας - Δόξα Μανδάλου 0-3 (φωτο)


Ένα όμορφo ποδοσφαιρικό απόγευμα  απόλαυσαν οι φίλαθλοι που παρακολούθησαν τον αγώνα κυπέλλου μεταξύ του Ακρίτα Σωσάνδρας και Δόξας Μανδάλου. Οι γηπεδούχοι νεοφώτιστοι στην Α΄ κατηγορία παρουσίασαν ένα καλό σύνολο αλλά ήταν εμφανής η διαφορά δυναμικότητας με τους φιλοξενούμενους οι οποίοι αγωνίζονται επί πολλά έτη στην Α1.
Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με φάσεις και από τις δύο ομάδες, με τους φιλοξενούμενος να εκμεταλλεύονται μια αδράνεια στην άμυνα του Ακρίτα και να ανοίγουν το σκορ στο 43ο λεπτό, με τον Τσερίκου.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ακρίτας δέχθηκε αλλά δύο γκολ στο 47’ με σκόρερ τον Γκότση και στο 55’ με εύστοχη κεφαλιά του Τσελεπή.
Στο 80’ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Στούπης Π. και ακολούθησε ένας ολιγόλεπτος διαπληκτισμός ο οποίος έληξε με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων. 
Με το αποτέλεσμα αυτό η ομάδα του Μανδάλου προκρίνεται στους 8 του θεσμού κυπέλλου ΕΠΣ Πέλλας.
Άριστη η φιλοξενία των διοικούντων του Ακρίτα Σωσάνδρας που γιόρτασε εν μέσω πράσινων καπνογόνων την άνοδό του στην Α΄Κατηγορία.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Ακρίτας Σωσάνδρας: (Δούμος) Εμμανουηλίδης, Παλτίδης, Χρηστίδης, Παρτσανάκης, Στούπης Π., Ζουλέκου, Δόσης (45' Αμπάρης), Στούπης Γ., Νάνος, Τσίκος, Καραγιαννίδης, (65' Μήντσης). 
                                                                                             
Δόξα Μανδάλου: (Γυριχίδης) Μίγγας, Παπάζογλου,Τσελεπής, Καμπούρης, Μαυρομάτης, Αναστασιάδης, Τσερικου, Τσιλογλαννίδης, (46’ Γκότσης), Παπαδόπουλος, Καπουσούζης,   Μαραντίδης (55’ Ξανθόπουλος)

Επιμέλεια Γιώργος Κοτζαμανίδης
Kojak  x-press


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.