Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σύλληψη πέντε ατόμων για μεταφορά 100 κιλών κάνναβης (φωτο)


Στη σύλληψη πέντε ατόμων, που μετέφεραν περισσότερα από 100 κιλά ακατέργαστης κάνναβης σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη, στο πίσω μέρος ΙΧ φορτηγού αυτοκίνητου, προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν 75 συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης (συνολικού βάρους 105.261 γραμμαρίων), σε έλεγχο που πραγματοποίησαν χθες βράδυ στο όχημα, στην Εθνική Οδό Αρδανίου-Ορμενίου. Επίσης, από την έρευνα προέκυψε ότι ο 33χρονος Έλληνας οδηγός κατείχε πλαστή άδεια οδήγησης, ενώ ένας εκ των πέντε συνεπιβατών, ένας 21χρονος Αφγανός, είχε εισέλθει και παρέμενε παράτυπα στη χώρα. Όσον αφορά στην ταυτότητα των άλλων τριών δραστών, πρόκειται για έναν 26χρονο Έλληνα, έναν 25χρονο Αφγανό και έναν 25χρονο Σύρο.

Σε βάρος των πέντε συλληφθέντων, που οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ορεστιάδας, σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί αλλοδαπών, καθώς και για πλαστογραφία, κατά περίπτωση.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.