Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κατασχέθηκαν πάνω από 10.000 "μαϊμού" προϊόντα στη Θεσ/νίκη


Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη καθώς διέθεταν προς πώληση μέσω των καταστημάτων τους περισσότερα από 10.000 προϊόντα “μαϊμού”.

Οι αστυνομικοί σε ταυτόχρονες έρευνες που έκαναν σε τέσσερα καταστήματα διαπίστωσαν ότι πωλούσαν συνολικά 10.898 ηλεκτρικά είδη και αξεσουάρ, που ήταν απομιμητικά προϊόντα εταιρειών. Τα προϊόντα κατασχέθηκαν και οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων, τέσσερις αλλοδαποί, τρείς γυναίκες ηλικίας 52, 29 και 44 ετών κι ένας 31χρονος άντρας, συνελήφθησαν.

Η συνολική ζημιά που υπέστησαν οι εταιρείες από την παράνομη δραστηριότητα των συλληφθέντων, εκτιμάται ότι ανέρχεται, περίπου, στο ποσό των 163.000 ευρώ.

Σημειώνεται ότι προηγήθηκε καταγγελία νόμιμου εκπροσώπου έξι εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην εμπορία ηλεκτρικών ειδών και αξεσουάρ, σύμφωνα με την οποία, τα τέσσερα καταστήματα πουλούσαν είδη, που αποτελούν απομίμηση-παραποίηση των προϊόντων των εταιρειών και φέρουν πιστά αντίγραφα των κατοχυρωμένων σημάτων τους, χωρίς την απαιτούμενη άδεια.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Μια πεμπτη στην Αριδαία,κυκλοφορούν πολλά περισσότερα απο κάθε λογής αλλοδαπούς κλπ.
    Αλλά εδώ η κωφευουν η εθελοτυφλουν οι υπεύθυνοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.