Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συμμετοχή της Πέλλας στο 11ο Εκπαιδευτικό Συνέδριο της ΟΛΜΕ


Πραγματοποιήθηκε στη Βραυρώνα Αττικής το 11ο Εκπαιδευτικό Συνέδριο της Ομοσπονδίας Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΟΛΜΕ), με θέμα «Οι επιπτώσεις των μνημονίων στην εκπαίδευση», το τριήμερο 14-16 Οκτωβρίου 2016. Την Α’ ΕΛΜΕ Πέλλας εκπροσώπησαν ο Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Πέτρος Πριβαρτιτσάνης και το μέλος κυρία Δέσποινα Σεμερτζίδου. Οι δύο αντιπρόσωποι είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις με συναδέλφους από όλη της Ελλάδα και να συζητήσουν επίκαιρα θέματα που απασχολούν τους εκπαιδευτικούς της περιοχής μας. Το εκπαιδευτικό συνέδριο πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια, σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Ξεκαβαλικιέψτε με τις φωτογραφίες και τα δελτία τύπου. Μπείτε στις αίθουσες και κάντε μάθημα στα παιδιά. Δάσκαλοι είστε και όχι φωτομοντέλα.
    Κάντε μια έγγραφη εισήγηση για τα θέματα που συζητήθηκαν, τις τοποθετήσεις σας και τυχόν προτάσεις σας για βελτίωση του εκπαιδευτικού μας συστήματος. Αυτό είναι εποικοδομητική συμμετοχή σε Συνέδρια κλπ, για να έχουν και αυτά κάποιο νόημα, για τα παιδιά, τους εκπαιδευτικούς τους γονείς τους και ιδιαίτερα για τους πολιτικούς που εδώ και 40 χρόνια υπονόμευσαν τον χώρο.
    Σταματήστε λοιπόν τις ανακοινώσεις και τις σέλφι - φωτογραφίες σας σχετικά με τη συμμετοχή σας, προσοχή και γλάστρες υπάρχουν που στολίζουν για ομορφιά τα Συνέδρια, και ενεργείστε ουσιαστικά για την αναβάθμιση της Εκπαίδευσης με προτάσεις και δουλειά και όχι αυτοπροβολή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ .ΧΕΣΤΗΚΕ Η ΦΟΡΑΔΑ ΣΤΟ ΑΛΩΝΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.