Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνάντηση αποφοίτων του 1969 στην Αριδαία (φωτο)


Το Σάββατο  15-10-2016,έγινε με απόλυτη επιτυχία, η συνάντηση  των συμμαθητών και συμμαθητριών που αποφοίτησαν από το Γυμνάσιο - Λύκειο Αριδαίας το 1969,μετά από σαράντα επτά χρόνια.     

Την ιδέα είχε ο ένας από τους συμμαθητές τους Γιώργος Σαμαρτζίδης και την υλοποίησε μαζί με την αμέριστη συμπαράσταση του συμμαθητή τους Αποστόλη (Λάκη) Ελευθεριάδη και της συμμαθήτριάς τους Κλητούς Καλαμπάκα. Η ανταπόκριση στο κάλεσμα και η συμμετοχή ήταν εντυπωσιακή. Το αντάμωμα,που  έγινε στο προαύλιο και μετά  σε μια αίθουσα, έφερε στην επιφάνεια πολλές συγκινήσεις, αναμνήσεις, δάκρυα χαράς και στο τέλος πολύ χαρά και κέφι, στο γλέντι που ακολούθησε στο κέντρο Δασάκι, υπό τους ήχους της ζωντανής μουσικής, των τραγουδιών και των χορευτικών φιγούρων που ακολούθησαν.
Τέλος δόθηκαν αναμνηστικά σ΄όλους και σ΄όλες. Επίσης δόθηκε η υπόσχεση από όλους και όλες ,πως η επόμενη συνάντηση να γίνει μετά πέντε χρόνια.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.