Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εδεσσαϊκός - Δόξα Εξαπλατάνου 2-0 (φωτο)


Ένα καλό και δυνατό παιχνίδι κυρίως όμως μόνο στο πρώτο μέρος, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν  πολλοί φίλοι του ποδοσφαίρου που βρέθηκαν στο Δημοτικό στάδιο της Έδεσσας. Ένα παιχνίδι που τα είχε όλα, γκολ δύναμη, πάθος κόκκινες κάρτες αλλά και αρκετό εκνευρισμό μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Αγωνιστικά τώρα το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ δυνατά και από τις δυο ομάδες με μια σχετική υπεροχή από του τους γηπεδούχους. Η Δόξα στημένη καλά κυρίως αμυντικά αντιμετώπισε με τον καλύτερο τρόπο την πίεση του Εδεσσαϊκού.

Στο 5΄ ο Θωμά Ουζούνης βλέπει την κίτρινη κάρτα. Η πρώτη καλή ευκαιρία στο 8΄ για τον Εδεσσαϊκό εξουδετερώνεται από τον Δημητριάδη. Η ομάδα της Δόξας πιέζει και αυτή με την σειρά της τους γηπεδούχους και θα μπορούσε σε δυο περιπτώσεις  να είχε προηγηθεί. 

Στο 12΄ η προσπάθεια του Μποζίνη Νίκου μέσα στην περιοχή του Εδεσσαϊκού με την παράλληλη σέντρα που επιχειρεί, δεν βρίσκεται κανείς από τους επιθετικούς μας να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. 

Στο 15΄ βλέπει την κίτρινη κάρτα ο Βασίλης Τσόρπας. Στο 20΄ το πολύ ωραίο και δυνατό  σουτ από τον Μποζίνη ,διώχνει με δυσκολία σε κόρνερ ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων
Στο 32΄ ο Λαφαζανίδης με  κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Κιόρτση γράφει το 1-0 για τον Εδεσσαϊκό. Στο 40΄ ο Βασίλης Τσόρμπας βλέπει την κόκκινη κάρτα ,γιατί ζήτησε τον λόγο από τον αντίπαλο του στο σκληρό μαρκάρισμα που του έγινε.

Το δεύτερο μέρος τώρα δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας από τις ομάδες. Η Δόξα με δέκα παίχτες στον αγωνιστικό χώρο προσπαθεί να καλύψει τo  κενό που υπάρχει στην ομάδα. Ο Εδεσσαϊκός έχει τον έλεγχο του αγώνα και προσπαθεί να πετύχει ένα ακόμη γκολ ώστε να κλειδώσει το αποτέλεσμα.

Στο 52΄ οι γηπεδούχοι καταφέρνουν να σκοράρουν για μια ακόμη φορά με τον Βλαδοβίτη να κάνει το 2-0.

Στο 62΄ ο κ. Δεμερτζής σε συνεργασία με τον βοηθό του κ. Δέλλιο δείχνουν τη δεύτερη κόκκινη κάρτα αυτήν την φορά στο Θωμά Ουζούνη,γιατί αντέδρασε σε φίλαθλο που τον έβριζε χυδαία σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού.

Το παιχνίδι πλέον αποκτά διαδικαστικό χαρακτήρα. Η Δόξα με εννέα παίχτες προσπαθεί να σταθεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να αντιμετωπίσει την επιθετική τακτική των γηπεδούχων κάτι που τελικά καταφέρνει.

Δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση:



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.