Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πρώτη εντός έδρας νίκη του Αλμωπού, 2-0 τον Καμπανιακό (βίντεο&φωτο)


Ο Αλμωπός Αριδαίας πήρε το πρώτο τρίποντο στην έδρα του απέναντι στον Καμπανιακό με σκορ 2-0 και ατενίζει με αισιοδοξία τη συνέχεια. Σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητος ο Αλμωπός κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 55΄με ωραία ατομική προσπάθεια του Καραγιάννη και 4 λεπτά αργότερα διπλασίασε τα τέρματα με σουτ του Τσιρλίδη.  
Ευκαιρίες για γκολ από τον Αλμωπό έχασε Παντελίδης  στο δεύτερο λεπτό της αναμέτρησης και στο 25΄ενώ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Κουντουρά στο 20΄αλλά ο τερματοφύλακας του Αλμωπού μπλόκαρε την μπάλα. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αλμωπός:  Καραγιαννίδης, Κιουλτσόπουλος, Παπασυμεών, Ζαρογιάννης, Παπαζούδης, Γ. Ελευθεριάδης (Τσιμτσιρίδης), Σιδηρόπουλος (Τσιρλίδης), Διαμαντίδης, Καραγιάννης (Κοβάτσης), Λ. Ελευθεριάδης, Παντελίδης.

Καμπανιακός: Κηπουρός, Κασαπίδης, Λεφίδης, Σαραγιώτης (Πόπτσης) Menegalli, Μπάλλιος, Στεφανίδης, Υψηλός (Ζήσης) Κουντουράς (Ασλαπάλογλου) Προβατίδης.

Δείτε μέσα από το φακό του karatzova.com φωτογραφίες τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές του αγώνα:





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.