Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Καλή εμφάνιση του Αλμωπού παρά την ήττα με 2-1 από το Νέστο Χρυσούπολης


Σπουδαίο παιχνίδι έγινε στο γήπεδο της Χρυσούπολης, όπου ο Νέστος έφτασε στην πρώτη εντός έδρας νίκη, αφού δυσκολεύτηκε σε μεγάλο βαθμό απέναντι στoν Aλμωπό Αριδαίας. 

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα στο πρώτο διάστημα του αγώνα και απείλησαν το Σουμουλίδη. Στη συνέχεια ο Νέστος πήρε τα ηνία του αγώνα, προηγήθηκε αλλά γλύτωσε την ισοφάριση με το δοκάρι του Διαμαντίδη.

Ο Νέστος στο β` μέρος και μετά το 2-0, θα μπορούσε να είχε τελειώσει το ματς, με δυο κλασσικές ευκαιρίες, αφού μπήκε πολύ καλά στο παιχνίδι. Μείωσε η Αριδαία έγινε πάλι ντέρμπι αλλά η Αριδαία μετά το 2-1, δεν απείλησε.

Η ομάδα της Αριδαίας απείλησε πρώτη στο 5` όταν ο Διαμαντίδης δε βρήκε στόχο, απέναντι στο Σουμουλίδη. Στο 9` πάλι η Αριδαία, αυτή τη φορά με κεφαλιά του Τσιρλίδη που μπλόκαρε ο Σουμουλίδης. 10′ Σέντρα του Μπουλγούρα, κεφαλιά του Κωνσταντινίδη, άουτ.

Στο 16` έγινε το 1-0 μετά από φάουλ του Μπουλγούρα και προβολή του Κωνσταντινίδη. Συμμετοχή στο γκολ και ο Αποστολίδης. Στο 28` σουτ του Παναγιωτόπουλο, έσωσε ο Μένιος. Στο 34` οριζόντιο  δοκάρι με σουτ του Διαμαντίδη.  

Το 2-0 έγινε στο 44` από μπαλιά του Μαζιώτη, ο Βαλαβανόπουλος έφυγε μόνος του και  με σουτ βρήκε στόχο. Ο Νέστος έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 50` με το Μιχαλάκη ενώ απείλησε στο 58` με το Βαλαβανόπουλο.

Στο 72` ο Αλμωπός μείωσε σε 2-1 με σουτ του Παντελίδη, μέσα από την περιοχή. Στο 87` σουτ του Αποστολίδη, μπλόκαρε ο Μένιος.

Από το Νέστος κορυφαίος ο Κωνσταντινίδης που τα έκανε όλα. Θετικός ο Βαλαβανόπουλος ενώ άρεσαν ο Λάσπατζης και ο Μπουλγούρας.

Από την Αριδαία καλύτερος ο πρώην παίκτης του ΑΟΚ, Διαμαντίδης. Καλός και o Καραγιάννης που επίσης φόρεσε παλαιότερα τη φανέλα του ΑΟΚ.

Συνθέσεις: 

Νέστος Χρυσούπολης: Σουμουλίδης, Καζαντζίδης (73′ Τσάκωνας), Μπουλγκούρας, Παυλίδης, Κωνσταντινίδης, Λάσπατζης, Μιχαλάκης, Μαζιώτης (90′ Μαρκάκης), Βαλαβανόπουλος, Αποστολίδης, Παναγιωτόπουλος (58′ Παυλακάκης).

Αλμωπός Αριδαίας: Μένιος, Ελευθεριάδης Θ. (67′ Ελευθεριάδης Α.), Παπασυμεών, Ζαρογιάννης, Παπαζούδης, Ελευθεριάδης Γ. (55′ Κοβάτσης), Σιδηρόπουλος, Διαμαντίδης, Καραγιάννης, Τσιρλίδης (46′ Τσιμτσιρίδης), Παντελίδης.

Πηγή: proininews.gr

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.