Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δόξα Μανδάλου - Εθνικός Γιαννιτσών 2-1 (φωτο)


-Παιχνίδι, που δεν διεκδικεί δάφνες διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο του Μανδάλου.
-Στο Α’ Ημίχρονο και οι δυο ομάδες ήταν φλύαρες και δεν θύμιζαν σε καμία περίπτωση, αγώνα Α1 κατηγορίας.
-Το Β’ Ημίχρονο ξεκίνησε με ευκαιρίες και των δύο ομάδων εκατέρωθεν. 
-Κομβικό σημείο του αγώνα το 70ό λεπτό, όταν και αποβλήθηκε ο Σαραντίδης (2η κίτρινη), για την ομάδα του Εθνικού, και στην αμέσως επόμενη φάση στο 72ο’ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, ο Τσελεπής με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ.
- Η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε πολύ, διότι στο 75ο λεπτό, ισοφάρισε για την ομάδα του Εθνικού, ο Πετρίδης με κοντινή κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ.
-Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 78ο λεπτό, όταν ο Καπουσούζης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Εθνικού, χαρίζοντας έτσι την νίκη και τους τρεις βαθμούς στους Μαυραετούς.
ΔΟΞΑ ΜΑΝΔΑΛΟΥ(ΓΥΡΙΧΙΔΗΣ)  ΜΙΓΓΑΣ,ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ,ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ,ΤΣΕΛΕΠΗΣ, ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ,ΒΟΤΑΡΗΣ,ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ,ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ, ΤΣΕΡΙΚΟΥ (35’ΓΚΟΤΣΗΣ), ΤΣΙΛΟΓΛΑΝΝΙΔΗΣ (80’ΠΕΤΡΙΔΗΣ), ΚΑΠΟΥΣΟΥΖΗΣ (84’ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ). 
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ: (ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ) ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ,ΠΡΕΜΤΣΗΣ, ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ, ΡΟΊ’ΔΗΣ, (ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ) ΓΙΟΝΤΗΣ, ΣΑΡΑΝΤΙΔΗΣ, ΣΟΥΡΟΥΔΗΣ (75’ΤΣΑΒΔΑΡΗΣ) ΜΠΑΜΠΑΛΗΣ, ΤΟΜΠΑΖΙΔΗΣ (80’ΚΟΥΛΟΥΔΗΣ), ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ, ΠΕΤΡΙΔΗΣ. 

ΚΟΤΖΑΜΑΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 
Kojak x-press


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. θυμίστε μου ποιόν παίκτη σημαντικό έβγαλε το Μάνδαλο τα τελευταία χρόνια σε μεγάλη κατηγορία? γιατί είναι μεγάλο χωριό δε μπορεί κάποιον θα έβγαλε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.