Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΑΡΗΣ Αμπελιών - ΜΑ Αρσενίου 2-2 (βίντεο)


Συγκλονιστικό φινάλε μας επιφύλασσε ο αγώνας στις Αμπελιές ανάμεσα στην τοπική ομάδα του ΑΡΗ και του Μ.Α Αρσενίου.  Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 20΄ με σκόρερ τον Αρβανιτόπουλο ο οποίος νίκησε από θέση   τετ α τετ τον γκολκίπερ του Αρσενίου κάνοντας έτσι το 1-0. Στο 45΄ οι γηπεδούχοι  φάνηκε πως κλείδωσαν το παιχνίδι με τον Δουλκερίδη που με εξαιρετική λόμπα κατόρθωσε να γράψει το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν σχεδόν σε όλο τον αγώνα να δημιουργήσουν ευκαιρίες και γκολ κυρίως με αντεπιθέσεις, αποφέροντας μια από αυτές καρπούς στο 57 καθώς ο Καραφουλιδης μείωσε σε 2-1, βάζοντας τους στο παιχνίδι. 

Οι Αμπελιές συνέχισαν  με εντατικό ρυθμό να προσπαθούν να φτάσουν στην επίτευξη ενός τέρματος αστοχώντας μάλιστα και σε σχεδόν άδεια εστία,  αφού ο μόνος παίκτης που βρισκόταν πάνω  στη γραμμή απομάκρυνε τη μπάλα (75),  γεγονός που τους στοίχησε αρκετά αφού στα τελευταία λεπτά η Ομάδα του ΜΕΓΑ ρίσκαρε,  βγήκε μπροστά , πίεσε για την ισοφάριση πετυχαίνοντάς την με τον Μάκη Καρυπίδη στο 95ο λεπτό έπειτα από όμορφη εκτέλεση κόρνερ. Πλέον με τη συμπλήρωση και του έξτρα χρόνου το ματς έληξε μέσα σε διαμαρτυρίες των φιλάθλων των Αμπελιών, αφού συμφώνα με τα λεγόμενα τους ο διαιτητής Αργυρός έκλεισε τα μάτια σε πέναλτι στο 55ο λεπτό.

Επιμέλεια Αλέξανδρος Ποιμενίδης



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. τα αίσχη βάλτε του διαιτητή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πώς γίνεται να φταίει ο διαιτητής μόνο και να μη φταίνε οι παίχτες που χάνουν τα αχαστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.