Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αξιούπολη Κιλκίς: Συνέλαβαν 23χρονο επίδοξο ληστή


Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Αξιούπολης και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, είχαν ως αποτέλεσμα την άμεση σύλληψη ενός 23χρονου για απόπειρα ληστείας.

Ειδικότερα, χθες (02-10-2016) το απόγευμα σε περιοχή του Κιλκίς, ο 23χρονος τη στιγμή που με τρεις συνεργούς του πραγματοποιούσαν διάρρηξη σε αποθήκη καταστήματος, απείλησε με κατσαβίδι έναν 64χρονο από τον οποίο έγιναν αντιληπτοί και στη συνέχεια διέφυγαν με αυτοκίνητο, χωρίς να αφαιρέσουν οτιδήποτε.

Εκδόθηκαν άμεσα ευρείες αστυνομικές αναζητήσεις στο πλαίσιο των οποίων εντοπίσθηκε ο 23χρονος και συνελήφθη, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία βαριοπούλα. 
Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό των συνεργών του και για τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.