Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η ημέρα σχολικού αθλητισμού στο 2ο Γυμνάσιο Κρύας Βρύσης (φωτο)


Νους υγιής εν σώματι υγιεί». - ¨Anima Sana In Corpore Sano ¨
Αθλητισμός - Δικαίωμα για όλους

Στο πλαίσιο δράσεων του καθιερωμένου θεσμού εορτασμού της Πανελλήνιας ημέρας σχολικού αθλητισμού, με θέμα…move on ,το σχολείο μας αναγνωρίζοντας την αναγκαιότητα υιοθέτησης ενός πιο δραστήριου τρόπου ζωής των παιδιών και εφήβων,   παρακινώντας τους μαθητές να  συμμετάσχουν  σε οποιοδήποτε είδος φυσικής δραστηριότητας, με απώτερο στόχο τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης, την καλλιέργεια ή και ενίσχυση της ευεξίας, πραγματοποίησε με επιτυχία πεζοπορία συνολικής απόστασης  3Χ2016 μέτρων = 6048 μ.
Νοιώσαμε τη χαρά της άθλησης χωρίς το άγχος της νίκης και το φόβο της αποτυχίας, αναγνωρίζοντας εμπράκτως  τη συμβολή του αθλητισμού στην προώθηση αξιών, στάσεων και δεξιοτήτων (όπως η κοινωνική συνοχή, η ένταξη, η αλληλεγγύη, η ανεκτικότητα, η ευγενής άμιλλα κλπ.) που στο σύνολό τους οδηγούν στη δημιουργία ενεργών δημοκρατικών πολιτών.
Για τον σύλλογο διδασκόντων
Ο Διευθυντής
Δημήτριος Ντίτουρας 


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.