Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τα εγκαίνια του νέου ΚΠΑ2 στην Έδεσσα (βίντεο&φωτο)


Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι, η τελετή των εγκαινίων του νέου  Κέντρου Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ) στην Έδεσσα, παρουσία της διοικήτριας του ΟΑΕΔ Μαρίας Καραμεσίνη. Στην τελετή παρέστη και η Υφυπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ Θοδώρα Τζάκρη, ο βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σηφάκης, οι Δήμαρχοι Έδεσσας και Σκύδρας, φορείς της πόλης και υπάλληλοι των ΚΠΑ της Πέλλας. 

Το νέο κτίριο, το οποίο βρίσκεται στην οδό Ίωνος Δραγούμη 2, έχει διαμορφωθεί έτσι ώστε να καλύπτει τις προϋποθέσεις για την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών του Οργανισμού, όπως προβλέπονται  στο πρόγραμμα “Επαναπροσδιορισμός του Επιχειρησιακού Μοντέλου του ΟΑΕΔ” (Reengineering) ανέφερε μεταξύ άλλων στο χαιρετισμό της η διοικήτρια του ΟΑΕΔ Μαρία Καραμεσίνη. 

Ακόμη είπε ότι σήμερα είναι μια χαρμόσυνη ημέρα για την Έδεσσα με τα εγκαίνια του νέου ΚΠΑ και με αυτή την αφορμή επισκέπτομαι πάλι την Έδεσσα μετά από 40 χρόνια για να σας δω από κοντά. H Διοικήτρια εξήρε το σημαντικό έργο που επιτελεί ο ΟΑΕΔ που είναι όπως είπε ο δημόσιος φορέας που έρχεται σε επαφή με όλους τους τοπικούς θεσμούς. Σε κάθε ΚΠΑ και σε αυτό της Έδεσσας τοποθετείται Σύμβουλος Εργοδοτών που θα έρχεται σε επαφή με τις επιχειρήσεις οι οποίες θα δηλώνουν τις κενές θέσεις εργασίας. Καταλήγοντας ανέφερε τα γνωστά προγράμματα του ΟΑΕΔ που τρέχουν αυτή την περίοδο.

Δείτε βίντεο από την τελετή των εγκαινίων:

Δείτε φωτογραφίες από την τελετή των εγκαινίων:




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Γιατί δεν μας λέτε και τι νοίκι παίρνει ο γνωστός εδεσαιος ιδιοκτήτης την ώρα που ρειμαζουν δημόσια κτήρια ?
    Αλλά κάπως πρέπει να γίνει απόσβεση σε αυτή τη χώρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΙ ΟΧΙ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ΝΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΤΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ,ΚΕΝΤΡΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ [ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΟΥΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΠΟΛΊΤΙΚΗΣ ΣΑΣ].ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΥΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ, ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΥΣ ΤΟΜΕΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΙΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΝΑΖΙΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ,ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΟΧΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΘΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟ[ΒΛΕΠΕ ΝΕΑ ΦΟΡΟΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΑΓΡΟΤΩΝ ΚΑΙ ΕΤΕΡΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ]. ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΕΕΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ ,ΜΙΚΡΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ,ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ, ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΟΙ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ ΜΕ ΚΕΝΤΡΑ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΚΕΣ,ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΣΗΣ,ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ. ΞΥΠΝΑ ΛΑΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΛΑΒΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΥΓΑ. ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΙΔΡΩΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΚΑΤΙ .ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΑΕΤΟΙ,ΤΩΡΑ ΠΕΤΟΥΝ ΜΠΟΥΦΟΙ,ΚΟΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΤΩΜΟΦΑΓΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΡΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.