Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δόξα Μαυροβουνίου - Εδεσσαϊκός 3-2 (φωτο)


Έσπασε το κατεστημένο η Δόξα

Σε ένα κατάμεστο από φιλάθλους γήπεδο η ομάδα της Δόξας Μαυροβουνίου διαλύοντας πραγματικά το κατεστημένο του Εδεσσαϊκού κέρδισε την ομάδα των Τραιανοφόρων με σκορ 3-2 σε έναν αγώνα που εξελίχθηκε σε θρίλερ αφού οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με γκολ του Γιώργου Μουρουζίδη και με τον Στέφανο Παπανικολάου να ζευγαρώνει τα τέρματα της ομάδος του παρόλο που είχαν μείνει από νωρίς με 10 παίκτες εξαιτίας της αποβολής του Ζαχαριάδη στο 35'. 

Στην επανάληψη οι Τραιανοφόροι κατάφεραν να μειώσουν με γκολ του Δημήτρη Λαφαζανίδη και στη συνέχεια να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα τους με τον νεαρό Προύντζη να ισοφαρίζει σε 2-2. Οι γηπεδούχοι όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και με τον πολύ καλό Στέφανο Παπανικολάου λίγα λεπτά πριν το 90' να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Βόλτση (αντικατέστησε τον Αποστόλου που αντίκρισε την κόκκινη κάρτα στο 60' ) σκορπώντας τον ενθουσιασμό στους γηπεδούχους. 

Η 7λεπτη καθυστέρηση που κράτησε ο διαιτητής Γιάγκος δεν στάθηκε ικανή να αλλάξει το σκορ. Έτσι το παιχνίδι τελείωσε βρίσκοντας τους παίκτες του Μαυροβουνίου ένα κουβάρι να πανηγυρίζουν.
ΔΟΞΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ(Σίμος Προδρομμίδης) Κάμπαλης, Αντωνιάδης (46' Παπανικολάου) Τουρατζίδης, Κατιρτζόγλου, Σιδέρης, Λέσι, Χαραλαμπίδης, Νάτσης, Μουρουζίδης (82' Φωτιάς) Φανιάδης (75 Ελέζι) Ζαχαριάδης.

ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ (Γιώργος Νασιόπουλος) Αποστόλου (60' αποβολή λόγω κόκκινης Βόλτσης) Παπουλίδης (46' Ρέτζια) Κιόρτσης ( 20' Τζούρτζος), Παπαηλίας, Ουζούνης, Παπαγεωργίου, Λαφαζανίδης, Κούμου, Βλαδοβίτης, Προύντζης, Τσαγάνης. 

Επιμέλεια: Χαρά Ματεντζόγλου


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.