Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έκανε το «3 στα 3» ο ΦΟΑ, νίκησε 70-59 τον ΓΑΣ Έδεσσας (φωτο)


ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ - ΓΑΣ ΕΔΕΣΣΑΣ 70-59
Τρία στα τρία για την ομάδα του ΦΟΑ στο πρωτάθλημα της Α' ΕΚΑΣΚΕΜ μετά τη χθεσινή νίκη επί του ΓΑΣ Έδεσσας με 70-59 στο ΔΑΚ Αριδαίας, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής.

Το παιχνίδι στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι με τις ομάδες να δίνουν μεγαλύτερη έμφαση στην άμυνα τους και να μένουν κοντά στο σκορ. Ένα μικρό ξέσπασμα όμως των γηπεδούχων στο τελευταίο δίλεπτο του πρώτου ημίχρονου τους έδωσε προβάδισμα εννιά πόντων στο ημίχρονο (30-21).

Στον ίδιο ρυθμό συνεχίστηκε και το τρίτο δεκάλεπτο με τους παίκτες του Παναγιώτη Βάτση να βρίσκουν ρυθμό και να μεγαλώνουν τη διαφορά η οποία άγγιξε και τους 18 πόντους. Στις αρχές του τελευταίου δεκαλέπτου οι αποβολές με πέντε φάουλ των Μπεγλόπουλου και Τζάτση αποσυντόνισε τους γηπεδούχους και με μπροστάρη επιθετικά τον Χαραλαμπίδη, ο ΓΑΣ Έδεσσας πλησίασε στο σκορ μειώνοντας αισθητά τη διαφορά. 

Στα τελευταία λεπτά όμως οι παίκτες του ΦΟΑ παρέμειναν ψύχραιμοι και με μεγάλο όπλο την άμυνα κατάφεραν να πάρουν τη νίκη υποχρεώνοντας τους φιλοξενούμενους στην πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν Μακρόπουλος και Τοπαλίδης για τους νικητές, ενώ από τους ηττημένους ξεχώρισαν Χαραλαμπίδης και Δημητρόπουλος. Καλή ήταν η διαιτησία των Ντόγκα και Τζήμου που δε συνάντησε πολλά προβλήματα.

Την επόμενη αγωνιστική (29/10) η ομάδα του ΦΟΑ αγωνίζεται στην έδρα του Βαφύρα ενώ ο ΓΑΣ Έδεσσας υποδέχεται τον ΑΟΚ Βέροιας.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 1o(12-12), 2o(30-21), 3o(56-41), 4o(70-59)

ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης): Κανονίδης, Αβραμίδης 9(1), Αμανίδης, Τοπαλίδης 18, Μήλης, Μπεγλόπουλος 5, Παπαβραάμ 6, Ζέρζης, Αλεξανδρόπουλος, Μακρόπουλος 23(1), Αργυρός 3, Τζάτσης 6(1).

ΓΑΣ ΕΔΕΣΣΑΣ (Λούσης): Μποζίνης 2, Γεωργιάδης 3(1), Βεκόπουλος 3(1), Δημητρόπουλος 15, Μπίκου, Χαραλαμπίδης 16, Τσολάκης 9(2), Μαλλιάρης 4, Αδάμ, Δοδόπουλος 7.

Δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση:



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.