Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εύκολη νίκη με 4-1 πέτυχε ο Ολυμπιακός κόντρα στην Αστάνα


Στο 2ο λεπτό ο Φιγκέιρας έκανε το σουτ που έφυγε λίγο άουτ και στο 5’ ο Έριτς μπλόκαρε το σουτ του Φορτούνη ενώ στο 9’ ήταν η σειρά του Λεάλι να σταματήσει σουτ του Τουμασι. Και στο 14’ ο Ρέτσος πήρε μόνος την κεφαλιά στην περιοχή αλλά ο Έριτς μπλόκαρε δύσκολα. 

Στο 19’ ο Έριτς απέκρουσε ασταθώς το σουτ του Μιλιβόγιεβιτς και στη συνέχεια ο Λογκβινένκο πρόλαβε προ του Καρντόσο ενώ στο 23’ το φάουλ του Καρντόσο έφυγε λίγο έξω. Και στο 25’ ο Φορτούνης έβγαλε για τον Φιγκέιρας που με σουτ έκανε το 1-0. Και στο 33ο λεπτό, ο Ελιουνούσι μπήκε στην περιοχή και με όμορφο φαλτσαριστό σουτ έκανε το 2-0, ενώ με τη σέντρα, ο Σεμπά μετά από πάσα του Ελιουνούσι βγήκε μόνος με τον Έριτς και με πλασέ έκανε το 3-0. Στο 37’ μετά από κόρνερ, η άμυνα του Ολυμπιακού δεν μπόρεσε να διώξει και ο Άνισιτς από κοντά σημάδεψε το δοκάρι του Λεάλι.

Η Αστάνα μπήκε καλύτερα στην επανάληψη και στο 54’ ο Λάλι απομάκρυνε λανθασμένα μετά από σουτ και ο Καπανάνκγκ με όμορφη λόμπα έκανε το 3-1. Στο 58’ η Αστάνα έχασε με 2η κίτρινη κάρτα τον Κάνιας και στο 65’ ο Κανρτόσο έδωσε όμορφα στον Σεμπά που έκανε το 4-1. Στο 70’ ο Καμπανανγκά έφυγε μόνος στην κόντρα κι όμως κατάφερε να αστοχήσει και στο 78’ ο Φορτούνης αστόχησε από καλό σημείο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Λεάλι, Φιγκέιρας, Ρέτσος, Μποτία, Ντα Κόστα, Μιλιβόγεβιτς (73’ Καμπιάσο), Μάρτινς (79’ Μουχαλάκης), Φορτούνης, Ελιουνούσι, Σεμπά, Καρντόσο

ΑΣΤΑΝΑ: Έριτς, Μπεϊσεμπέκοβ, Μάλι, Άνισιτς, Λογκβινέκο, Σόμκο, Ταγκιμπέργκεν (63’ Μουζίκοβ), Τουμάσι, Κάνιας, Καπανάγκα (72’ Ντεσπότοβιτς), Νουρσεμπάγιεβ (59’ Σιτόβ)



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.