Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνελήφθη Σκοπιανός με πάνω από 40 κιλά κάνναβη


Συνελήφθη χθες το απόγευμα σε περιοχή της Φλώρινας,, ένας 22χρονος Σκοπιανός μη νόμιμος μετανάστης- σύμφωνα με την αστυνομία- για εισαγωγή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, καθώς και για το αδίκημα της αντίστασης.

Ο 22χρονος εντοπίστηκε σε αγροτική περιοχή της Φλώρινας να μεταφέρει μαζί με ένα ακόμη άγνωστο άτομο τρεις σάκους που περιείχαν τριάντα οχτώ συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης.

Άμεσα οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση κατά τη διάρκεια της οποίας, ο νεαρός δράστης συνελήφθη, παρά την προσπάθειά του να διαφύγει της σύλληψης, ενώ όπως πρόεκυψε από την έρευνα είχαν εισάγει προηγουμένως στη χώρα τις προαναφερόμενες ποσότητες κάνναβης μαζί με άγνωστο συνεργό του, ο οποίος διέφυγε της σύλληψης, εκμεταλλευόμενος το δύσβατο της περιοχής.

Συνολικά κατασχέθηκαν 40 κιλά και 667 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, που περιέχονταν στις 38 συσκευασίες και ένα κινητό τηλέφωνο.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του συνεργού του συνεχίζονται στο πλαίσιο του αυτοφώρου.  



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.